Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ktore glosniki byscie Panowie polecali?

Featured Replies

Napisano

Witam!

Zastanawiam sie nad wyborem glosnikow w tynal polke do astry f sedana, aktualnie nie mam tam nic, a lubie miec min 4 glosniki w aucie smile.gif Oto moje propozycje:

http://allegro.pl/item92907195_glosniki_samochodowe_philips_gtp_1720_80w.html

http://allegro.pl/item91772254_rockwood_super_glosniczki_16cm.html

http://allegro.pl/item92252850_2_glosniki_16_5cm_skrecany_magnes.html

Ew cos w tej cenie. Muzyka to metal, czasem techno, nie ma mnie byc slychac z daleka, chce w miare ladne dzwieki wydobyc z tych 16stek. Prosze o szybka odpowiedz, pozdrawiam smile.gif

Napisano

witam

1.przeczytaj faq

2 uzupełnij profil

A co do glosników to przemysl ile chcesz dac...

z tych 3 to dla mnie chyba ten philips ciut lepszy...

jak nie masz duzych wymagan to moze pomysl o fabrycznych głosnikach opla 16,5 graja niezle.

zobacz na kącik astry

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

FAQ poczytalem, ale nic nie znalazlem, tyle tylko na forum sie doczytalem, ze najlepiej inwestowac w przednie glosniki. Ale ja pytam, ktore z tych 3 najbardziej oplaca sie kupic? A moze rozsadniej odlozyc drugie tyle i kupic jakies pionki? Choc nie wiem czy w polce bedzie widoczna roznica... Pytam wiec, aby poznac zdanie kogos doswiadczonego. Wie ktos cos na temat tych czerwonych glosnikow noname za allegro? wg mnie to sredni zakup... Ale moge sie mylic ziew.gif

Napisano

Zadne z tych głosników nie są w stanie zagrac na poziomie choćby minimalnie zadowalającym. Nie da sie kupić głosników za 150 zł tak jak nie da się kupić auta za 1000zł.

Napisano
  • Autor
banana-wave.gif Hej, ja nie chce miec nie wiem jakiego zestawu, mnie zadowolilo w pelni audio seryjne z corsy B, wiec nie wymagam cudow nono.gif nie mam wogole glosnikow, chce miec jakies, ale mozliwie najmniejszym kosztem. Czy ktorys z zaproponowanych przeze mnie glosnikow zagra, jak przod z corsy B? Mi to wystarczy...
Napisano

Ja na twoim miejscu bym kupił orginalne głosniki jak były montowane (takie same jak masz z przodu, tylko bez dystansów)

za 50 zł kupisz - jak kupisz nie zniszczone to pograja niezle. Nie kupował bym zadnego z tych 3 nowych wynalazków

Napisano

> FAQ poczytalem, ale nic nie znalazlem,

A czegoś takiego nie znalazłeś:

2. Głośniki montujemy z przodu auta i możliwie jak najlepsze (na miare możliwosci fiansowych) - oczywiscie separowany zestaw dudrożny. Głośniki współosiowe (2,3 czy nawet 4 drozne) oraz wszelki elipsy nalezy sobie odpuścić.

??

Napisano
  • Autor

> A czegoś takiego nie znalazłeś:

> 2. Głośniki montujemy z przodu auta i możliwie jak najlepsze (na

> miare możliwosci fiansowych) - oczywiscie separowany zestaw

> dudrożny. Głośniki współosiowe (2,3 czy nawet 4 drozne) oraz

> wszelki elipsy nalezy sobie odpuścić.

> ??

A w pierwszym poscie napisalem, ze lubie miec 4 glosniki w aucie.

Napisano

> A w pierwszym poscie napisalem, ze lubie miec 4 glosniki w aucie.

I do czego to się odnosi? Podałeś linki do samych współosiowców i pytasz, który polecamy. Jak widać w FAQ stoi że żadnych współosiowych, x-drożnych nie polecamy.

Napisano
  • Autor

No przeciez sa to zwykle jednodrozne glosniki? Nie znam sie na tym, wczesniej ktos polecal zwykle oplowskie, wiec pytam czy np takie beda lepsze...

Napisano

> No przeciez sa to zwykle jednodrozne glosniki? Nie znam sie na tym,

> wczesniej ktos polecal zwykle oplowskie, wiec pytam czy np takie

> beda lepsze...

W tym sęk że jednodrożne nie są;)

Napisano

> No przeciez sa to zwykle jednodrozne glosniki? Nie znam sie na tym,

> wczesniej ktos polecal zwykle oplowskie, wiec pytam czy np takie

> beda lepsze...

Tu masz głośniki jednodrożne Hertz DSK przyjżyj sie troszkę..

Napisano

> W tym sęk że jednodrożne nie są;)

To to cholera wie co jest zlosnik.gif Stozek wysokotonowy to nie oddzielny glosnik... Nie ma swojego ukladu magnetycznego itp, wiec w sumie blizej im do jednodroznych niz dwudroznych...

Chcialbym jeszcze nawiazac do glosnikow x-droznych i elips - wszyscy stanowczo je odradzacie, tlumaczycie ze to bezsensu itp... Ale wezmy pod uwage ze jesli ktos chce glosniki w tylna polke to... Czemu nie ? W takim przypadku glosniki x-drozne sie sprawdzaja. Wiadomo ze nie bedzie to system nastawiony na perfekcyjna jakosc i ustawienie sceny, ale nie kazdy tego potrzebuje do szczescia... A jesli ktos chce sobie halasowac to solidna elipsa moze mu w tym pomoc, i tyle.

Napisano

> Chcialbym jeszcze nawiazac do glosnikow x-droznych i elips - wszyscy

> stanowczo je odradzacie, tlumaczycie ze to bezsensu itp... Ale

> wezmy pod uwage ze jesli ktos chce glosniki w tylna polke to...

> Czemu nie ? W takim przypadku glosniki x-drozne sie sprawdzaja.

> Wiadomo ze nie bedzie to system nastawiony na perfekcyjna jakosc

> i ustawienie sceny, ale nie kazdy tego potrzebuje do

> szczescia... A jesli ktos chce sobie halasowac to solidna elipsa

> moze mu w tym pomoc, i tyle.

W kontekscie matiza, o ktorym rozmawialismy na privie - podpisuje sie pod Twoimi slowami zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Dzieki wszystkim za zainteresowanie tematem i odpowiedzi. Pod koniec tygodnia zakladam uzywane oryginalne glosniki z astry, mysle ze bede zadowolony i nie wypompuje sie zbytnio z kasy smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.