Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Klocki Norauto - ponoć Ferodo?

Featured Replies

Napisano

Z racji braku czasu i generalnie słabej już pogody zmuszony jestem do wymiany klocków hamulcowych w Lanosie w Norauto.

Generalnie zaproponowali ich klocki, robione dla niech przez Ferodo, spotkał się może ktoś z takim rozwiązaniem/produktem, czy to może najtańszy "sheet" jest i sobie odpuścić - za na gotowo wołają sobie całe 120pln.

Ja wiem, że to tylko Lanos, ale bezpiecznie trochę jeszcze musze nim pośmigać.

Napisano

> Z racji braku czasu i generalnie słabej już pogody zmuszony jestem do wymiany klocków hamulcowych w

> Lanosie w Norauto.

> Generalnie zaproponowali ich klocki, robione dla niech przez Ferodo, spotkał się może ktoś z takim

> rozwiązaniem/produktem, czy to może najtańszy "sheet" jest i sobie odpuścić - za na gotowo

> wołają sobie całe 120pln.

> Ja wiem, że to tylko Lanos, ale bezpiecznie trochę jeszcze musze nim pośmigać.

hej,

Jako ze klocki sam wymieniam to same klocki kupuje zasze w okolicy 55-65 zl

Wazne aby nie byly zbyt twarde bo piszcza, jak zbyt miekkie i masz alu, pyla znacznie wiec to kryteria oceny towaru wg mnie.

Na klockach zawsze i kazdych jakie mialem robie po 70kkm

Jesli chca z wymiana 120 zl to pewnie klocki licza po ok 70-80

Na klockach jest FERODO czy NOR?

Napisano

> Z racji braku czasu i generalnie słabej już pogody zmuszony jestem do wymiany klocków hamulcowych w

> Lanosie w Norauto.

> Generalnie zaproponowali ich klocki, robione dla niech przez Ferodo, spotkał się może ktoś z takim

> rozwiązaniem/produktem, czy to może najtańszy "sheet" jest i sobie odpuścić - za na gotowo

> wołają sobie całe 120pln.

> Ja wiem, że to tylko Lanos, ale bezpiecznie trochę jeszcze musze nim pośmigać.

120zł z wymianą czy za klocki?Nie będę wchodził w dywagację kto dla nich robi bo nie wiem ,natomiast Ferrodo jak każdy producent ma kilka mieszanek i zgadnij z której są robione klocki jako oem dla obcej firmy?TRW bez problemu kupisz za 80zł i za te 40 dychy jak coś też Ci wymienią.

Napisano

> 120 za wszystko

> klocki+wymiana

Za 40 dychy chyba Ci gdzieś wymienią.Kup lepiej TRW.