Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

125 ccm Dla poczatkującego

Featured Replies

Napisano

> Mówię jak najbardziej serio, do żadnego sprzęta nie mam takiego zaufania jak do Rometa, zjeździłem

> nim całą PL, a nawet zahaczyłem o Litwę, Słowację i Czechy.

> Części tanie jak barszcz, co jakiś czas coś się psuje, ale nigdy w sposób uniemożliwiający dalszą

> jazdę, do tego jest ekonomiczny w eksploatacji i zakupie (oczywiście brać używkę, bo

> sprzedawane są z symbolicznym przebiegiem za cenę 30-40% nówki)

> Swego czasu używałem go jako służbówki wożąc części w hurtowni po 3city i cały sezon przejeździł

> praktycznie bez żadnego serwisowania (bo garaż mam 200km dalej od Gdańska), a codziennie

> musiał robić po 100 lub więcej km, obciążony mega bagażem itp.

Jak bardzo czasowo angazowaly cie naprawy?

Co na przykład leciało?

dobra nie odpowiadaj

przejrzalem twoj kanal na YT--juz kiedys na niego trafilem..... calosc dziala raczej jak anty reklama i nie zacheca :-))))

rozumiem jakies smarowanie lancuch, podciagniecie.. czynnosci wiosna/jesien typu olej itp... jakieś przypucowanie czy podregulowanie w jedną sobotę w miesiącu... ale "leżeć pod moto" co 400km to raczej nie mam tyle czasu i ochoty

Napisano

> Jak bardzo czasowo angazowaly cie naprawy?

> Co na przykład leciało?

> dobra nie odpowiadaj

> przejrzalem twoj kanal na YT--juz kiedys na niego trafilem..... calosc dziala raczej jak anty

> reklama i nie zacheca :-))))

> rozumiem jakies smarowanie lancuch, podciagniecie.. czynnosci wiosna/jesien typu olej itp... jakieś

> przypucowanie czy podregulowanie w jedną sobotę w miesiącu... ale "leżeć pod moto" co 400km

> to raczej nie mam tyle czasu i ochoty

Co 400 km to może przesada z tym leżeniem ale weź pod uwagę to, że nawet w markowym będziesz musiał co jakiś czas to lub tamto podregulować, zweryfikować, czy masz wszystko podokręcane, naciągnąć łańcuch, sprawdzić poziom oleju/płynu chłodzącego (w zależności od sposobu chłodzenia silnika) 20.GIFok.gif