Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

która opona conti go czy arrowmax gt501?

Featured Replies

Napisano

Hej,

mam do wyboru dwie tytułowe opony na przód w tej samej cenie, z tego samego rocznika (końcówka 2012 - leżaki magazynowe). Którą byście wybrali na przód do tdm850? dodam że chodzi o rozmiar 110/80/18 - także niestety nietypowo, co wyklucza wiele modeli.

Z tyłu mam continental ContiTrailAttack 2 150/70/17...

Z wymienionymi przeze mnie modelami nigdy nie miałem styczności, dlatego potrzebuję porady wink.gif

Z góry dzięki,

Pozdrawiam

Napisano

> Hej,

> mam do wyboru dwie tytułowe opony na przód w tej samej cenie, z tego samego rocznika (końcówka 2012

> - leżaki magazynowe). Którą byście wybrali na przód do tdm850? dodam że chodzi o rozmiar

> 110/80/18 - także niestety nietypowo, co wyklucza wiele modeli.

> Z tyłu mam continental ContiTrailAttack 2 150/70/17...

> Z wymienionymi przeze mnie modelami nigdy nie miałem styczności, dlatego potrzebuję porady

> Z góry dzięki,

> Pozdrawiam

Z tych dwóch to żadna, ponieważ na tyle masz oponę RADIALNĄ. Nie można mieszać konstrukcji opon, także szukaj albo radialnej na przód albo kup komplet takiej samej konstrukcji ( radialne lub diagonalne, ale polecam te pierwsze bo tak wychodziła w serii)

Napisano

> Z tych dwóch to żadna, ponieważ na tyle masz oponę RADIALNĄ. Nie można mieszać konstrukcji opon,

> także szukaj albo radialnej na przód albo kup komplet takiej samej konstrukcji ( radialne lub

> diagonalne, ale polecam te pierwsze bo tak wychodziła w serii)

A jak to poznac po oznaczeniach w sklepach i co de facto daje roznica miedzy oboma?

Napisano
  • Autor

> Z tych dwóch to żadna, ponieważ na tyle masz oponę RADIALNĄ. Nie można mieszać konstrukcji opon,

> także szukaj albo radialnej na przód albo kup komplet takiej samej konstrukcji ( radialne lub

> diagonalne, ale polecam te pierwsze bo tak wychodziła w serii)

Dziękuję - bardzo cenna uwaga, nie zwróciłem na to uwagi...

To zapytam inaczej - jaką w takim razie oponkę w rozmiarze 110/80/18 mógłbyś polecić do mojej tylnej gumy?

Najchętniej kupiłbym taką samą jak na tył, ale niestety nie jest produkowana w tym rozmiarze... zastanawiam się nad DUNLOP roadsmart 2ct