Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zakup materaca 200x160

Featured Replies

Napisano

Wtam, potrzebuję kupić nowy materac do łóżka, czym się kierować podczas zakupu? Mój obecny materac (mata kokosowa i sprężyny kieszeniowe) Odkształcil się niemiłosiernie, lubię jednak jak jest dosyć twardo poleci ktoś jakiś konkretny model. Nie wiem czy brać model ze sprężynami czy coś innego. Moja waga słuszne 95kg

Napisano

Ja od trzech tygodni śpię na takim materacu. Ważę 100 kg., mam problemy z kręgosłupem i bardzo sobie chwalę komfort spania.

Napisano

> Wtam, potrzebuję kupić nowy materac do łóżka, czym się kierować podczas zakupu? Mój obecny materac

> (mata kokosowa i sprężyny kieszeniowe) Odkształcil się niemiłosiernie, lubię jednak jak jest

> dosyć twardo poleci ktoś jakiś konkretny model. Nie wiem czy brać model ze sprężynami czy coś

> innego. Moja waga słuszne 95kg

na dniach bede kupowal w ikei

w wersji TWARDY

przy wyborze kierowalem sie na dobra sprawe dwoma kryteriami:

wymiarem

subiektywnym odczuciem wygody - czyli pojechalem do sklepu i wylezalem sie na wszystkich materacach - ten mi i piekniejszej polowie przypadl najbardziej do gustu

prawde mowiac nie wyobrazam sobie zakupu materaca bez polezenia na nim chociazby kilku minut wiec pojdz do sklepu gdzie jest wiekszy wybor poprzymierzaj sie i dokonaj wyboru

Napisano

Jak chcesz materac na lata (10-15 lat), to wybierz cos z firmy Janpol; z komorami (kieszenie/latex), stronami: lato/zima, w skali twarosci 4/5.

Napisano

Od jakis dwóch lat mam taki i jestem zadowolony ok.gif

Poprzedni z allegro kieszeniowy wygniótł się w trzy lata tak ze nie szło na tym spać.

Napisano
  • Autor

> na dniach bede kupowal w ikei

> w wersji TWARDY

> przy wyborze kierowalem sie na dobra sprawe dwoma kryteriami:

> wymiarem

> subiektywnym odczuciem wygody - czyli pojechalem do sklepu i wylezalem sie na wszystkich materacach

> - ten mi i piekniejszej polowie przypadl najbardziej do gustu

> prawde mowiac nie wyobrazam sobie zakupu materaca bez polezenia na nim chociazby kilku minut wiec

> pojdz do sklepu gdzie jest wiekszy wybor poprzymierzaj sie i dokonaj wyboru

Z aktualnego materaca tez bylem zadowolony (sprężyny kieszeniowe jakies kokosy cuda wianki), ale niestety dosc szybko stracił fason pod moim ciezarem(dlatego szukam czegos trwalszego)

Napisano

Ja mam ten. Najtwardsza wersja, ale jak lubisz twardo to może być za miękko.

Trzeba przetestować.

Napisano

> Wtam, potrzebuję kupić nowy materac do łóżka, czym się kierować podczas zakupu? Mój obecny materac

> (mata kokosowa i sprężyny kieszeniowe) Odkształcil się niemiłosiernie, lubię jednak jak jest

> dosyć twardo poleci ktoś jakiś konkretny model. Nie wiem czy brać model ze sprężynami czy coś

> innego. Moja waga słuszne 95kg

Ja mam Hovag z ikei w wersji twardej. Daje radę.