Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stało się

Featured Replies

Napisano

Sprzedałem BMW. Dzisiaj mija równe 2,5 roku jak ją kupiłem. Ogłoszenie wisiało jeden dzień, prawie się o nią bili, a poszła 1100zł drożej, niż kupiona 2,5 roku temu.

Przejechałem nią 33 kkm, bez żadnej awarii (no raz sprzęgło zaczęło się kończyć, to wymieniłem, ale o własnych siłach dojechała na warsztat). Od października ubiegłego roku praktycznie stała, bo pojawiło się trzecie auto. No cóż, łezka się w oku zakręciła, tym bardziej że w sobotę przeszła badanie techniczne bez najmniejszych uwag.

Na pożegnanie

288318965-01017.jpg

288318965-02004.jpg

post-111001-14352529541848_thumb.jpg

Napisano

> Sprzedałem BMW. Dzisiaj mija równe 2,5 roku jak ją kupiłem. Ogłoszenie wisiało jeden dzień, prawie

> się o nią bili, a poszła 1100zł drożej, niż kupiona 2,5 roku temu.

> Przejechałem nią 33 kkm, bez żadnej awarii (no raz sprzęgło zaczęło się kończyć, to wymieniłem, ale

> o własnych siłach dojechała na warsztat). Od października ubiegłego roku praktycznie stała, bo

> pojawiło się trzecie auto. No cóż, łezka się w oku zakręciła, tym bardziej że w sobotę

> przeszła badanie techniczne bez najmniejszych uwag.

> Na pożegnanie

Widze, ze w profilu masz tez Stilo. Na pewno sprzedales wlasciwe auto? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Widze, ze w profilu masz tez Stilo. Na pewno sprzedales wlasciwe auto?

Stilo w stanie "igła", więc żal byłby jeszcze większy wink.gif

Napisano

szkoda, ładnie się prezentowała

gdyby miała większy silnik to warto byłoby ją trzymać w garażu, w sumie masz minusa, że nie dałeś cynku o sprzedaży zlosnik.gif

ktoś będzie zadowolony smile.gif

Napisano

> szkoda, ładnie się prezentowała

> gdyby miała większy silnik to warto byłoby ją trzymać w garażu, w sumie masz minusa, że nie dałeś

> cynku o sprzedaży

> ktoś będzie zadowolony

no chyba że była szrocik i wolał nie tracić kolegów na Ak smirk.gif

Napisano
  • Autor

> no chyba że była szrocik i wolał nie tracić kolegów na Ak

No właśnie nie była. Wiadomo, jak to w 20 letnim aucie, wychodziły purchle na tylnym nadkolu i gdzieś na rogach drzwi, ale bez dramatu. Podłoga i progi bardzo zdrowe, hamulce we wszystkich kołach zużyte w 50%, amorki przód 85%, tył 75%, zero luzów w zawieszeniu z przodu i z tyłu, na przodzie 3 sworznie i łącznik wymienione 4 kkm temu, olej i świece zapłonowe wymienione 4 kkm temu, silnik, skrzynia i dyfer suche jak pieprz. Do zrobienia w najbliższym czasie filtry lpg (30zł). Lać i jeździć cool.gif

Zapomniałbym, tylne opony miały podobny bieżnik do tych z Formuły 1.

Napisano

> No właśnie nie była. Wiadomo, jak to w 20 letnim aucie, wychodziły purchle na tylnym nadkolu i

> gdzieś na rogach drzwi, ale bez dramatu. Podłoga i progi bardzo zdrowe, hamulce we wszystkich

> kołach zużyte w 50%, amorki przód 85%, tył 75%, zero luzów w zawieszeniu z przodu i z tyłu, na

> przodzie 3 sworznie i łącznik wymienione 4 kkm temu, olej i świece zapłonowe wymienione 4 kkm

> temu, silnik, skrzynia i dyfer suche jak pieprz. Do zrobienia w najbliższym czasie filtry lpg

> (30zł). Lać i jeździć

> Zapomniałbym, tylne opony miały podobny bieżnik do tych z Formuły 1.

Ile dukatow wziales?

Napisano

> Stilo w stanie "igła", więc żal byłby jeszcze większy

Gdyby nie ruda, to kebabem moglbym jezdzic do konca zycia. Uwielbiam to auto.