Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Malutka armatura czy Romet 250 będzie OK?

Featured Replies

Napisano

Za 3500 można wyrwać używkę, w rzekomo bardzo dobrym stanie tylko pytanie jak to jeździ? Wcześniej miałem GS 500, przesiadka będzie mocno bolesna? zlosnik.gif Jak z dostępnością części? Ktoś od nas tym śmigał? smile.gif

Napisano

> Za 3500 można wyrwać używkę, w rzekomo bardzo dobrym stanie tylko pytanie jak to jeździ? Wcześniej

> miałem GS 500, przesiadka będzie mocno bolesna? Jak z dostępnością części? Ktoś od nas tym

> śmigał?

Pooglądaj ogłoszenia chińczyków i japończyków pod kątem spadku ceny do wieku....

Potem zadzwoń do kilku serwisów zapytać o ceny serwisu chińczyka.

Napisano

model cieszacy sie umiarkowanym uznaniem, pytanie jeszcze czy r czy v?

Napisano
  • Autor

> model cieszacy sie umiarkowanym uznaniem, pytanie jeszcze czy r czy v?

R

Napisano

Z tego co gadałem z ludźmi na zlocie to tylko jedna osoba w miarę chwaliła, ale zrobiła na tym kilka kkm ledwie, inni narzekali na niewygodną pozycję oraz szereg wnerwiających usterek, typu wycieki z silnika przy kilku kkm przebiegu chociażby, w porównaniu do legendy jaką jest chociażby posiadany przeze mnie k125 to przepaść.

Napisano
  • Autor

Zupełnie inny biegun, mały naked. Dobre to??

Napisano

> Za 3500 można wyrwać używkę, w rzekomo bardzo dobrym stanie tylko pytanie jak to jeździ? Wcześniej

> miałem GS 500, przesiadka będzie mocno bolesna? Jak z dostępnością części? Ktoś od nas tym

> śmigał?

Części, z tego co przeglądałem allegro i inne strony są dostępne. a co do komfortu to może dorzucę parę słów. Co prawda nie mam Rometa R250 ale mam motocykl zbudowany na tej samej ramie i podzespołach (poza samym silnikiem oczywiście wink.gif - Benyco Dark Star 125. Pozycja za kierownicą jest bardzo wygodna, podobnie jak samo siedzenie. Dodatkowo akcesoryjne pasują od Rometa, więc dla mnie to ogromny plus. Silnik ma niby 9.25 KM jednak 100 km/h poszedł bezproblemowo zlosnik.gif Jak na razie poza drobnymi niedociągnięciami serwisowymi to większych problemów z motocyklem nie miałem. Silnik zawsze odpala, mało pali - 2.5l/100 km w mieście i 2.0l/100 km w trasie grinser006.gif20.GIFok.gif