Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wskaźnik temperatury

Featured Replies

Napisano

Zakładam nowy temat bo nie znalazłem niczego podobnego ...

Właśnie jestem po regeneracji turbiny, uhahany lżejszy o kupe kasy ... ale z problemu w problem ...

... po wyłączeniu zapłonu wskazówka temp spada do 50 stopni i tam zostaje. jak jest teoretycznie 90 stopni to jest prawie pod czerwonym polem.

nie mam pojęcia co się stało że się zesr#$$#%ło ale mnie to denerwuje. Czego może być winą przesunięcie wskazania o 2 kreski i jak to wyeliminować ? fesem chyba nie kojarzę takiej funkcji bo osiowanie to raczej do czegoś innego jest.

Wątpię żeby ci od turbin cos przy chłodzeniu kombinowali ...

Sugestie ?

Napisano

> Zakładam nowy temat bo nie znalazłem niczego podobnego ...

> Właśnie jestem po regeneracji turbiny, uhahany lżejszy o kupe kasy ... ale z problemu w problem ...

> ... po wyłączeniu zapłonu wskazówka temp spada do 50 stopni i tam zostaje. jak jest teoretycznie 90

> stopni to jest prawie pod czerwonym polem.

> nie mam pojęcia co się stało że się zesr#$$#%ło ale mnie to denerwuje. Czego może być winą

> przesunięcie wskazania o 2 kreski i jak to wyeliminować ? fesem chyba nie kojarzę takiej

> funkcji bo osiowanie to raczej do czegoś innego jest.

> Wątpię żeby ci od turbin cos przy chłodzeniu kombinowali ...

> Sugestie ?

Odepnij kleme na chwilę. Albo zrób mesem reset wskazówek.

Napisano
  • Autor

> Odepnij kleme na chwilę. Albo zrób mesem reset wskazówek.

Z rana samego sprawdzę fes`em sprawdzenie wskazówki - bo rozumiem że chodzi Tobie o test położenia ? to co powoduje że wskazówka idzie od początku do końca ?

Jak się nie uda to zrobie mu reseta jeszcze raz , dzisiaj już to raz zrobiłem , ale chyba za krótko czekałem.

Napisano

> Z rana samego sprawdzę fes`em sprawdzenie wskazówki - bo rozumiem że chodzi Tobie o test położenia

> ? to co powoduje że wskazówka idzie od początku do końca ?

> Jak się nie uda to zrobie mu reseta jeszcze raz , dzisiaj już to raz zrobiłem , ale chyba za krótko

> czekałem.

Ani nie chodzi mi o to ani o to. Przy podpięciu klemy wskazówki się resetują wygląda to tak jakby chciały przekręcić się przeciwnie do ruchu wskazówek zegara. Tak samo można z FESa zresetować wskazówki. Jak mówisz ze odpinałeś klemę to można rzucić mu osiowanie, jak nic nie pomoże to zostaje zdjęcie szkła z zegarów i fizyczne przesunięcie wskazówki na ośce. wink.gif

Napisano
  • Autor

> Ani nie chodzi mi o to ani o to. Przy podpięciu klemy wskazówki się resetują wygląda to tak jakby

> chciały przekręcić się przeciwnie do ruchu wskazówek zegara. Tak samo można z FESa zresetować

> wskazówki. Jak mówisz ze odpinałeś klemę to można rzucić mu osiowanie, jak nic nie pomoże to

> zostaje zdjęcie szkła z zegarów i fizyczne przesunięcie wskazówki na ośce.

Dziękuję. Chciałem uuniknąć recznego przeciągania wskazówki z racji na silniczki sterujące coby nie uszkodzić ustrojstwa. Jutro dam znać co się udało zdziałać.