Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jetta w nowej budzie

Featured Replies

Napisano

Czy te Jetty od roku 2011 są coś warte ? Ktos ma ? Interesuje mnie z silnikiem 1,8 TSI lub 2,0 TDI

Napisano

Jeździ ich dużo w USA - 1.8 TSI wszedł niedawno. Zachwalają.

A co do TDI w wersji 140 i 150 koni to od zawsze słyszałem sporo pochwał. Nową TDI 150-konną z manualną skrzynią można wyjechać za nieco ponad $22 tys. 

Do zeszłego roku narzekano na "tanie" wnętrza skromniejszych wersji. Ale to Ameryka i tu wszystko musi być "nice and soft", żeby wzbudzało szacunek.

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Decyzja zapadła, benzyna jednak odpada.

Zdecydowałem się na Jette 2.0 TDI albo Passata B7 2.0 TDI oczywiście sedan koniecznie biały. Poszukiwania trwają :)

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Jetta kupiona, jestem zniesmaczony tandetnym wykonaniem. Plastik i jeszcze raz plastik a blachę można w ręku giąć. Mam wersję highline, cieszy wyposażenie i to wszystko, moja stara Bora jest moim zdanie 100 razy solidniej wykonana. Dziadostwo ten VW, wstyd się teraz gdzieś pokazać ::

Napisano

Jetta kupiona, jestem zniesmaczony tandetnym wykonaniem. Plastik i jeszcze raz plastik a blachę można w ręku giąć. Mam wersję highline, cieszy wyposażenie i to wszystko, moja stara Bora jest moim zdanie 100 razy solidniej wykonana. Dziadostwo ten VW, wstyd się teraz gdzieś pokazać ::

To po co kupiles? :D

Napisano

To teraz idz i usiadz w nowym leonie albo w nowej Rapid i zmien zdanie przy tym Jetta jest super.

Napisano

To po co kupiles? :D

Dla sasiada. :phi:

Napisano
  • Autor

Dla sasiada. :phi:

Proszę sobie żartów nie robić z prestizowej sprawy :facepalm:

Pytanie mam, wyjąłem filtr kabinowy, chcę potraktować chłodniczkę klimy chemią, jak się do niej dostać ?  W borze za filtrm było widać chłodniczkę a w tej Jettcie nie ma. Nie mam zamiaru pakować chemii do kanałów przez kratki nawiewów bo za jakiś czas zrobi się tam syf !