Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lipiec spam wątek ;)

Featured Replies

Napisano

Tak na to nie patrzyłem, ale możliwe że tak było ;)

Napisano

Sprzedaj jeszcze moje ;)

Dobra dawaj, będzie na kolejną ratę :)

Napisano

Ale powiem ci ze chyba jesteś do tyłu bo dziś jechałem za mega bmw. I brakuje ci pewnie tylnego tłumika wielkości bicepsu pudziana. Takie e rybniku są teraz modne.

Napisano

Takie niskie raty są za BMW? :hehe: :hehe: :hehe:

Do ostatniej raty oprócz kół musiałem jeszcze dorzucić telewizor. Do Twoich szesnastek dorzucę meble z salonu i powinno wystarczyć. :ok:

Napisano

Ale powiem ci ze chyba jesteś do tyłu bo dziś jechałem za mega bmw. I brakuje ci pewnie tylnego tłumika wielkości bicepsu pudziana. Takie e rybniku są teraz modne.

Nie znam się. Są jakieś rurki z tyłu i tak burczą.... :nie_wiem:

Napisano

Są jakieś rurki z tyłu

x-rohr-auspuff-4791898812215658315-14349

Napisano

Masakra , załamka i wsio razem , tyle zrobiłem i w trasę na południe 600 km w jedną i powrót i wyszło jakieś buczenie , mechanior diagnozapompa wody , no to już cały rozrząd zrobiłem a tu kicha nadal buczy . Posprawdzane wsio siedziałem u niego caaaały dzień wszystkie rurki ,złączki i uszczelki przewalone i kicha NIC nie cieknie nie poci się kompletnie nic , nawiewy srawiewy i inne sprawdzone a jak buczało tak buczy i czasami trochę trzęsie . Ostateczny werdykt to dwumasa zaczyna padać . W tym miesiącu już 4500 pln wsadzone i końca nie widać . Nalotu 87 000 i już dwumasa ,no ale poczytałem , że i owszem zdarza się . No cóż kazał poczekać jeszcze trochę i jak się będzie nasilało to będziem wymieniać . Nie mam juz pomysłów . Sporo zrobiłem i lepiej się jeździ i już się cieszyłem , że wsio super i spalanie po wymianie IC spadło :) , a tu niespodzianka , no cóż takie życie teraz już nie odpuszczę , tylko aby to było to . Tu narodziło się pytanie , jeżeli pada już dwumasa a chcę na tym pojeździć trochę jeszcze ,to jeżeli sprzęgło działa ok to CZY nie dostanie po tyłku sprzęgło w takiej sytuacji , abym nie musiał wymieniać zaraz dwumasy razem ze sprzęgłem   :ogien:

Napisano

a jest sens nie wymieniać sprzęgła? wymienisz teraz sam dwumas a za 30-40tyś padnie sprzęgło i znowu robota, a trochę jej jest przy wymianie. Zastanowiłbym się nad wymianą sprzęgła za jednym strzałem.

Napisano

Rocznie robię 10 000 max 12 000 to sprzęgło by było za jakieś 3 lata ale jest to opcja. Po tym miałbym caaaalutki osprzęt i zawieszenie nowiutkie hehe, tylko buda i silnik stary

Napisano

Mi robili dwumas przy 60 . A jeżdżę spokojnie.

Napisano

Ok. Sprzęgło robiłeś to tylko tarcza i docisk? Generalnie to co wsadziłes ? Luck czy valeo czy coś innego?

Napisano

Sorry za daleko myślę :-( tylko dwumase robiłeś. Nie było pytania. Możesz w kilku słowach opisać objawy podania u ciebie dwumasy.

Napisano

U mnie zrobili wszystko tzn 2mas i sprzęgło. Sprzęgło valeo. Docisk chyba byl nie zmieniany. Nie znam sie na tyle rzeby wiedzieć czy to tez obowiązkowo.

U mnie 2 mas poszedł na gwarancji

Napisano

Ale sprzeglo placilem sam

Napisano

. Nie znam sie na tyle rzeby ...

Napisano

....żeby....

pisze z komóry. początkowo było rzepy

niektóre fora podkreślaja błędy :)

co do sprzęgła - musiałbym w fakturę zerknąć co napisali.

Napisano

x-rohr-auspuff-4791898812215658315-14349

Taki wydech musi wydawać piękne dźwięki, coś w stylu organów kościelnych. Na 100% beema organisty  :ok:

Napisano

Trza się Liska zapytać jak to w Oliwie jest :P

No i trza się żegnać za 45 minut.

Napisano

Uuuuu impreza wczoraj była, bo wątek jeszcze nie zamknięty  :oki:

Napisano

W czerwcu zamknęli. Schlali się jak nic, ale co tam, mod też człowiek  :ok:

Napisano

Zaraz nas zbanują i będzie kicha hehe

Napisano

Niby za co? Wypije za ich zdrowie  :ok:

Jakby pili Lubuskie, to na drugi dzień by byli na posterunku, rześcy i zdrowi. :D

Aaaa, tak w temacie sierpniowego spam wątku, to wykluł Ci się jakiś potomek? 

Napisano

tak. Już drugi z kolei:)

Mało brakowało i Cromka znalazła by nowego kierowcę.

A tak pozostała w rodzinie:)

Tak więc miejsce z tyłu już jest wygrzane.

Napisano

tak. Już drugi z kolei:)

To gratulacje :brawo:  :brawo:  :brawo:  :ok:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.