Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poleci ktoś czujnik grubości lakieru?

Featured Replies

Napisano

Zastanawiam się czy by sobie nie kupić takiego urządzenia na czas poszukiwania auta - najwyżej później opylę na alledrogo.

Poleci ktoś coś działającego za rozsądną cenę (powiedzmy do ok. 250 PLN)?

Napisano

ja kupiłem marse at 600, od razu się "zwrócił"  -działa dobrze, choć jakiejś super precyzji nie ma. Da się określić czy jest jedna warstwa czy 2 no i szpachlę wyłapie.

Napisano

Zastanawiam się czy by sobie nie kupić takiego urządzenia na czas poszukiwania auta - najwyżej później opylę na alledrogo.

Poleci ktoś coś działającego za rozsądną cenę (powiedzmy do ok. 250 PLN)?

Polecam taki czujnik http://allegro.pl/miernik-tester-czujnik-grubosci-lakieru-gl-8s-bat-i4817333104.html

Pożyczałem od kolegi na czas poszukiwań auta. Bardzo dobrze się sprawował. W komplecie była również płytka kalibracyjna, żeby kalibracje we własnym zakresie zrobić. Duży plus za sondę na przewodzie, łatwiej się mierzy.

Poza tym jest popularny i nie będzie problemu z późniejszą odsprzedażą.

Napisano

Polece GL-1 chyba produkcji PL. A polecam dlatego ze pokazuje to samo co inne droższe wiec po co przeplacac. Ale :

Napewno wygodniejszy będzie taki z sondą na kablu.

I tu zastanowił bym się czy nie lepiej zamiast GL-1 brać coś z ruchoma sondą - na kablu.

Napisano
  • Autor

Taki przykładowo MGR-10s

I taki właśnie zakupiłem  :oki:  I już zbadałem swoje auta. Otóż mam bezwypadkowe lacetti :swiety:  i dwukrotnie malowanego matiza  :totalszok: Jedyną nie pomalowaną częścią matiza jest maska którą wymieniłem po stłuczce  ;l

Dzisiaj jadę oglądać kolejne perełki (szukam pilnie następcy matiza który znika w oczach z powodu rudej).