Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Megane coupe Ktoś zna oglądał

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie:
http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-renault-w-dobrze-wyposazonej-wersji-6-biegowa-skrzynia-ID6ycFwp.html#2d3c45a01c

Coś się wam rzuca w oczy ?
Jeden młody w rodzinie mnie męczy....

edit:

wiem, w przebieg 11 letniego Diesela z Belgii nie wierzę...

Może ktoś oblatany w Megane ma ochotę podjechać obejrzeć ? O S T U D Z I Ć mu głowę, bo mnie już ręce opadają :)

Napisano

nie znam sie ale podziwiam ludzi co wierzą w przebiegi dieslowskie typu 138kkm w 11letnim aucie. Pewnie Belg kupił zeby do kościoła jezdzic haha

Napisano
  • Autor

nie znam sie ale podziwiam ludzi co wierzą w przebiegi dieslowskie typu 138kkm w 11letnim aucie. Pewnie Belg kupił zeby do kościoła jezdzic haha

Przecież to już napisałem!

A coś konstruktywnago ?

Ktoś ma dostęp do bazy Reno ?

VF1CMSG0632403947

Napisano

przeciez juz napisałem ze sie nie znam ;p

ps. jezdżę często z Belgii i widze jakie trupy zwożą  na lorach. Powodzenia w wyborze  auta ;)

Napisano
  • Autor

przeciez juz napisałem ze sie nie znam ;p

ps. jezdżę często z Belgii i widze jakie trupy zwożą na lorach. Powodzenia w wyborze auta ;)

Ja nie wierzę w 100000 km w 2 letnim aucie z Belgii :) mały kraj, ale bardzo ruchliwy naród.

Napisano

mam taką megankę, w takim kolorze i z takim samym wnętrzem - tylko 5D. Skórzana cześć fotela pasażera (!) wytarta na wylot, malowane na nowo wewnętrzne uchwyty drzwi  (dość szybko się zużywają) gałka skrzyni biegów wytarta a kierownica nie ;) no i brak naklejek na tylnej klapie i prawym tylnym błotniku.

Napisano
  • Autor

mam taką megankę, w takim kolorze i z takim samym wnętrzem - tylko 5D. Skórzana cześć fotela pasażera (!) wytarta na wylot, malowane na nowo wewnętrzne uchwyty drzwi  (dość szybko się zużywają) gałka skrzyni biegów wytarta a kierownica nie ;) no i brak naklejek na tylnej klapie i prawym tylnym błotniku.

I to są cenne informacje.

Ja na Reno się nie znam w ogóle :)