Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Multiszlifierka warto?

Featured Replies

Napisano

Czasem zdarza mi się coś dłubać. Czy np taką multiszlifierka da radę uciąć śrubkę np m5 w trudno dostępnym miejscu albo podczyścić jakiś mały ubytek pod zaprawkę? Czy obecnie w sklepie na b sprzedawany zestaw jest cos wart? Sprzęt do sporadycznego użycia bak nie ma jak podejść czym innym.

Napisano

Czasem zdarza mi się coś dłubać. Czy np taką multiszlifierka da radę uciąć śrubkę np m5 w trudno dostępnym miejscu albo podczyścić jakiś mały ubytek pod zaprawkę? Czy obecnie w sklepie na b sprzedawany zestaw jest cos wart? Sprzęt do sporadycznego użycia bak nie ma jak podejść czym innym.

mam takie coś z juli - rewelacja do wszelakich zastosowań , szkoda,że tak późno zdecydowałem sie na taka zabawkę  :oki:

Napisano

Do majsterkowania się pewnie nada - u mnie niestety trzy wyzionęły ducha ;) Jak chcesz coś porządnego do kup multiszlifierkę Dremel - nią nawet M12 przetniesz bez większego kłopotu ;) Ta zabawka zrobiła "cały remont" u mnie w mieszkaniu.

Napisano
  • Autor

Dzięki

Natchnęły mnie skorodowane śrubki w podswietleniu tablicy rejestracyjnej i kilka malych idpryskow na lakierze

Napisano

Dzięki

Natchnęły mnie skorodowane śrubki w podswietleniu tablicy rejestracyjnej i kilka malych idpryskow na lakierze

Używam sporadycznie takiego sprzętu ze sklepu na L. Ostatnio wymieniałem łączniki drążka stabilizatora i niestety jedna z nakrętek za nic nie chciała puścić a sworzeń obracał się w gnieździe. Normalną kątówką nie miałem podejścia od strony nadkola (auto na żabie) to użyłem tego mini narzędzia i całkiem szybko wykonałem 3 nacięcia na nakrętce po czym odkręciłem ją bez żadnego wysiłku :) Zużyłem w sumie 3 tarczki (z czego jedną połamałem).

Napisano
  • Autor

Używam sporadycznie takiego sprzętu ze sklepu na L. Ostatnio wymieniałem łączniki drążka stabilizatora i niestety jedna z nakrętek za nic nie chciała puścić a sworzeń obracał się w gnieździe. Normalną kątówką nie miałem podejścia od strony nadkola (auto na żabie) to użyłem tego mini narzędzia i całkiem szybko wykonałem 3 nacięcia na nakrętce po czym odkręciłem ją bez żadnego wysiłku :) Zużyłem w sumie 3 tarczki (z czego jedną połamałem).

i do takich właśnie zastosowań chcę to kupić. dzięki