Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] Do zdjęciowych oglądaczy co sądzicie o tej Calibrze

Featured Replies

Napisano

Witam . Szukam Opla calibry w Bardzo dobrym stanie blacharskim . w oko wpadła mi ta

http://olx.pl/oferta/opel-calibra-2-0-8v-klima-100-oryginalny-lakier-bez-rdzy-unikat-CID5-IDaTqtr.html#010127a5e9

co o niej sądzicie czy rzeczywiści jest tak jak pisze czy ewentualnie któryś z kolegów z warszawy  umiał by podjechać ją zobaczyć  bo mam do niej ok 350 km w jedną strone lub jeszcze taka 

http://olx.pl/oferta/opel-calibra-automat-na-pieknych-jasnych-skorach-CID5-IDcOEo7.html#010127a5e9

lub taka

http://olx.pl/oferta/opel-calibra-1997r2-0-125kmklimaskoraalu-CID5-IDbb1vJ.html#010127a5e9

może ktoś z was ma namiar na jakąś fajną sztukę . Bardzo będę wdzięczny za pomoc .

Napisano

" Na Pięknych Jasnych Skórach" ;l

Napisano

Ta pierwsza najfajniejsza, nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Druga jeszcze ujdzie a ta trzecia to ulep, przekładka z anglika i do tego widać że po kosztach zrobiona, także raczej mina.

Napisano

Mialem kiedys Calibre i tak naprawde trzeba jechac i ogladac kazda po kolei.O ile nie widac zadnych dziur w karoserii na zdjeciach to mozna sie zdziwic na miejscu ze jest masa rdzy i dziur itp.

Da sie znalezc zadbana ale musisz jechac i zobaczyc jak najwiecej egzemplarzy i wybrac tzw mniejsze zlo. Ja wybralem z fabrycznym lakierem bi sprawdzalismy a podloga jak z fabryki. Natomiast wnetrze.bylo już dosc zuzyte. Cos za cos.

Obejrzal bym pierwsza i ostatnia i obejrzal.nawet te ktore pozornie odrzucaja od zakupu.

Ja tak mialem. Po zdjeciach nie zachecala a na miejscu okazalo sie ze to auto ktos zostawil w rozliczeniu w komisie i taki rodzynek sobie tam stal i nikt go.nie kupil.

Takze w komisach tez warto poszukac. Czesto auta w rozliczeniu sa spoko.

Napisano

na 1 rzut oka ta pierwsza sie do czegos nadaje.Ale to opel z tamtych lat wiec trzeba go przeswietlic czy dziur w podlodze nie ma.Mechanike ogarniesz,wazne zeby blacha sie do czegos nadawala.Zawsze mi sie Calibra marzyła...

Napisano
  • Autor

Jak tam poszukiwania? Melduj :)

już melduje kupiliśmy te 1 . blacha ok silnik obrzygany olejem ale chodzi , hamulcy prawie brak  ale temat do ogarnięcia ostatecznie poszedł za 4,400 ale takiego komisu jeszcze nie widziałem auta nie umyte , otwierasz maskę a tam liście ,w jednym kółku powietrza brak akumulator dętka przyniósł potem inny , w środku nie po odkurzane  ale ważne że blacha ok i lakier wszędzie oryginał .

Napisano

już melduje kupiliśmy te 1 . blacha ok silnik obrzygany olejem ale chodzi , hamulcy prawie brak ale temat do ogarnięcia ostatecznie poszedł za 4,400 ale takiego komisu jeszcze nie widzialem auta nie umyte , otwierasz maskę a tam liście ,w jednym kółku powietrza brak akumulator dętka przyniósł potem inny , w środku nie po odkurzane ale wązne żę blacha ok i lakier wszedzie orginał .

Jak ORYGINAŁ to warto