Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie Ceny Oryginałów

Featured Replies

Napisano

Witam

Jakie sa ceny wachaczy przod .

Końcówki drążka przód

Lącznika stabilizatora przod.

Bravo 1,2 16v 99r

Gdzie najtaniej dostac.

Bo zamiennikow mam juz dostyc.

Wachacze Okap firmy przejechaly 2000km i oba wala na sworzeniach tak ze sie nie da jezdzic,a do tego doszlo teraz zgrzytanie przy skrecie.

Napisano
  • Autor

> wahacz 220-240

A gdzie kupic najtaniej oryginalne czesci do bravosek .

JAkis adres internetowy bym prosil jakby ktos aznal

Napisano

> A gdzie kupic najtaniej oryginalne czesci do bravosek .

> JAkis adres internetowy bym prosil jakby ktos aznal

Zobacz w Rafpolu przy Fordonskiej, jadac w strone Fordonu po prawej stronie ok 500m za rondem fordonskim (wejscie na rogu kamienicy). Mam od nich wahacze i przejechaly prawie 50kkm i cisza. Z tego co mowil to sa oryginalne takie jak w aso, tylko w innym opakowaniu. Jak kupowalem to w aso wolali ponad 400/szt, a w Rafpolu kupilem po niecale 200 ok.gif

Napisano

Ja mam jeszcze oryginalne wahacze ale ich zywot tez pomału pewnie dobiega końca, tak sobie myślę że zamiast kupować jakieś marchwie zamienniki to sobie zainwestuję w POWERFLEXY na przednie wahacze, ktoś ma coś takiego u siebie może w BBMie?

Napisano
  • Autor

Mi oryginaly starczyly na okolo 85tys kmWstawilem zamienniki OKAPA made in italy i zrobily 10tys km

Tak zaczal walic lewy ze mam wrazenie ze mi cos odpadnie.

I nie wiem co kupic

Ceny zamiennikow to od 90-200zł a oryginal kolo300.

Napiszcie gdzie najtaniej kupiliscie oryginaly i jak oryginala jest oznakowany czy to magnetti marelli robi.

Zadzwonilem do autexu w bydzi -ASO i oni mi mowili ze maja oryginal na 100% ale on nie jest ozankowany cos mi sie nie chce wierzyc.

apiszcie na jakich zamiennikach ile zrobiliscie,ale osobiscie zamiennikow OKAPA nie polecam.

Napisano

Witam mam podobny prblem do kolegi wiem ze temat zawieszenia to temat rzeka i wyczytalem tu juz wiele róznych postów na ten temat nawet w smietniku czytalem ale dreczy mnie to ze wali mi jak salony bylem na szarpakach sprawdzic i tam ic nie wyszlo co mogle wyeleminowac po sarpakach bo nie mam zamiaru wymieniac calego zawieszenia gdzie mam dalej szukac?? jesli to poduszki amortyzatorów to jak je sprawdzic?? a jesli chodzi o wahacze to moge polecic birth ale sa rózne zdania.

Napisano
  • Autor

Podjedz do innego serwisu na inny przrzad.

JA mialem podobny problem bylem w ASO i niby wahacze ok pojechale mgdzie indziej i koles mi pokazal jak sforzen walil na wahaczu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.