Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Qashqai in da house

Featured Replies

Napisano

Od wczoraj ujeżdżam Qashqaia. W sumie miałem do wyboru Juke'a i Qashqaia i wybór padł na tego drugiego z racji bardziej rodzinnego charakteru. Autko to podstawowa wersja, silnik 1,2 115 KM. Tutaj nie miałem żadnego wyboru, tylko w takiej opcji mogłem go wziąć. Choć mimo wszystko jestem i tak zaskoczony wyposażeniem samochodu :) Od wczoraj poznajemy się, na razie jeździ się super, silnik dynamiczniejszy od Laguny 1,8 120 KM, ale wiadomo w Q siedzi turbina. Z autem będę przez rok, potem wraca do firmy zarządzającej flotami i mogę wybrać coś innego, albo znowu nowego Q :)

qashqai.jpg

post-132828-0-59422600-1450562895_thumb.jpg

Napisano

Jak to na rok? Na rok to i ja bym wzial bo kto wie co bedzie i gdzie bede w przyszlym. Mozesz powiedziec cos wiecej?

Napisano
  • Autor

To jest oferta dla pracowników grupy finansowej, w której pracuje. Jedna ze spółek to CFM i oferta dla nas jest na specjalnych warunkach. Co roku mogę brać nowe auto w leasing konsumencki, ale mam ograniczenia konkretnych marek i modeli oraz wyposażenia. Nic nie mogę zmieniać poza kolorem do wyboru.

Napisano

To jest oferta dla pracowników grupy finansowej, w której pracuje. Jedna ze spółek to CFM i oferta dla nas jest na specjalnych warunkach. Co roku mogę brać nowe auto w leasing konsumencki, ale mam ograniczenia konkretnych marek i modeli oraz wyposażenia. Nic nie mogę zmieniać poza kolorem do wyboru.

Ten leasing konsumencki to w ogole funkcjonuje jakos na rynku?

Jest sens sie tym interesowac?

Napisano
  • Autor

Ten leasing konsumencki to w ogole funkcjonuje jakos na rynku?

Jest sens sie tym interesowac?

Ogólnie niektóre firmy leasingowe mają w ofercie leasing konsumencki, ale to raczej na zasadzie żeby był jakby ktoś się pytał i można się pochwalić, że mamy. Podatkowo żadnego zysku na tym nie ma. Ja skorzystałem z takiej oferty bo warunki mam więcej niż zajebiste a sama oferta to nie stricte leasing a raczej obsługa zbliżona do flotówki, czyli pełen serwis, opony zimowe/letnie, ja tylko leję paliwo, ubezpieczam.

Napisano

jakie wyposażenie ? to przeciez Visia :phi:  podstawowy wypas - czytaj 4 koła i kierownica :hehe:

Napisano
  • Autor

jakie wyposażenie ? to przeciez Visia :phi:  podstawowy wypas - czytaj 4 koła i kierownica :hehe:

Aż tak źle nie jest, obstawiałem na początku że Visia będzie biedniejsza a tutaj trochę tego jest. Z tego co mi brakuje to czujników lub kamery cofania, podgrzewanych foteli i klimy automatycznej (jest manual). Więcej nie potrzebuję.

Napisano
  • Autor

Przecież to bardziej Francuz niż skośnooki. :phi:

Zapraszam do działu QQ w Klubie Nissana. :oki:

Pewnie dlatego mi podpasował, bo ja miłośnik Francuzów :) Fakt, że miękkość i wyciszenie jest w stylu francuskim, bardzo mi pasuje :) Do Klubu Nissana już przeglądam jako czytelnik :)

Napisano

Szkoda bo to dobra opcja dla mnie. A takto musze sie zwiazac na dwa trzy lata leasingu.

Napisano

Aż tak źle nie jest, obstawiałem na początku że Visia będzie biedniejsza a tutaj trochę tego jest. Z tego co mi brakuje to czujników lub kamery cofania, podgrzewanych foteli i klimy automatycznej (jest manual). Więcej nie potrzebuję.

czujniki dopiero w Acencie, a grzane zydle tylko w Tekknie

o dziwo sporo ludzi pyta o visie, nie kazdy chce jezdzic wypasem