Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

bmw e38 sprzedaż ?

Featured Replies

Napisano

Witam

Kilka danych

VIN   WBAGF51050DG00885  Type code   GF51  Model   740I (EUR)  E-F-R series   E38  Series   7  Type   LIM  Steering   LL  Doors   4  Engine   M60/2  Displacement   4.00  Power   210 (285 hp)  Drive   HECK  Transmission   MECH  Paint code   309 - ARKTISSILBER METALLIC  Upholstery code   B7TT - STOFF VELOURS/GR  Prod.date   1994-08-29

S216  HYDRO STEERING-SERVOTRONIC  S320  Deleted, model lettering  S401  Lift-up-and-slide-back sunroof, electric  S415  Sun-blind, rear  S428  Warning triangle and first aid kit  S456  Comfort seat with memory  S522  Xenon Light  S534  Automatic air conditioning  S555  On-board computer V with remote control  S670  Radio BMW Professional RDS  S672  CD changer for 6 CDs  S677  HiFi system Professional DSP  S690  Cassette holder  L801  National version Germany/Austria  S915  Omission of outer-skin preservation

Nowe sprzęgło (manualna 6 biegowa  skrzynia biegów) 

Nowe wahacze przód (banany)

Z tyłu nowe tuleje pływające

Regenerowany układ kierowniczy 

[wszystko powyższe robione 2kkm temu)

Customowy wydech robiony na zamówienie ( 4 rury)

przebieg 310kkm

koła lato 18` alufelgi mpakiet

koła zima - standartowe słoneczka

welurowe fotele - elektryczne sterowanie

indywidualna rejestracja ( dla ludzi z woj Śląskiego fajny dodatek "S# BMW7" koszt rej 81zł)

reszta jak w VIN - poza radiem - poprzedni właściciel wsadził clariona z dvd i wysuwanym dotykowym ekranem + jakieś monitorki na zagłówki - przerobione audio w miejsce fabrycznego ( fabryczny wzmacniacz i radio posiadam)

z minusów - standardowo rdza na tylnej klapie 

no i na tylnym nadkolu zaczeło chrupac zeszlej zimy :(

W tej chwili posiadam 3 betki - e39 e38 i e65 - no i stwierdziłem ,że jak na kawalera i jedynego człowieka który prowadzi te auta , to troche za dużo - do tego za granicą ostatnio przebywam sporo czasu i samochody stoją i marnieją niestety - e39 zostawiam bo oszczedny diesel i kombi , e65 dopiero co kupiłem bo potrzebowalem czegos wygodnego na trasy ,a e38 za młode na klasyka jeszcze - no i w zimę nie jeżdżę nim wcale - szkoda żeby w garażu tak stał :(

No i pytanko , bo się rozpisałem i sam się pogubiłem już co chcę  :facepalm:

Sprzedawać czy trzymać w garażu ? Może taka bieda wersja nie sprzedawalna już ?Na allegro chyba 8 ogłoszeń tylko i ciężko mi nawet wycenić za ile mógłbym ją puścić ewentualnie  :ogien:

Pomożecie ?  :oki:

post-142524-0-24124200-1452143362_thumb.jpeg

Napisano

Sprzedawać czy trzymać w garażu ? Może taka bieda wersja nie sprzedawalna już ?Na allegro chyba 8 ogłoszeń tylko i ciężko mi nawet wycenić za ile mógłbym ją puścić ewentualnie 
Pomożecie ? 

gaz  to  zuo?  

ile  ? 

Napisano
  • Autor

Gazu nigdy nie było 

Co do ew ceny to nie wiem :( to jest na zasadzie chce ,ale nie chce sprzedawać - sam nie wiem ile bym, chciał - tak jak pisałem nie mam ciśnienia bo auta do jazdy mam - a tu władowałem niedawno 4k - przeglad i ubezpieczenie do wrzesnia

Auto kupiłem od kolegi z pracy i jakby coś to chciałbym wyjść na czysto : czyli to co dałem + to co zainwestowałem (na razie pozostawię w tajemnicy ,żeby nie sugerować nic)

Temat bardziej w celu zorientowania się co na rynku się dzieje :) W ogłoszeniach ten model z tym silnikiem praktycznie nie istnieje , a z tą skrzynią biegów to już całkowicie mam wrażenie ,że biały kruk 

Auto nie ma oryginalnego wyglądu i nie jest idealne , więc też jak mam je za 8k sprzedać to wole w garażu do końca życia dalej ją trzymaći zrobić na tip top a za kilka lat na żółte tablice wsadzić ;] 

Napisano

Tak jak piszesz, 740 w manualu to biały kruk i jak coś to chętnie bym taką przytulił.