Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy w tym ogłoszeniu nie ma jakiegoś wałka??

Featured Replies

Napisano

Mała podpowiedź: poprzedni właściciel prowadzi naukę jazdy :)

Napisano

Czy jesli po zakupie auta z takiego wlasnie ogloszenia okaże się, że auto jest jednak malowane (cały bok) to czy jest realna szansa na wygraną w sądzie (sprzedajacy osoba prywatna)? Nie wiem czy sie szarpać, bo nie mam na to czasu ale w ogłoszeniu kupionego przeze mnie auta  też było napisane, że bezwypadkowy, kilka razy zaznaczone ze nie miał zadnej obcierki i ze ma oryginalny lakier na calym aucie i auto od pierwszego właściciela- tez wszystko bylo zawarte w opisie auta (co akurat okazalo sie tez nieprawda ale wlasciciel utrzymuje ze od ojca odkupił)... i nie wiem czy dla samej zasady nie powinienem z tym isc do sądu... Bo pieniądze jak dwa czy trzy dni opuszcze przez to w robocie pewnie będą podobne :/ Ale denerwuje mnie cwaniactwo...

Napisano

Taaa... Pamietam jakas sprawe ze wyszlo ze ogloszenie to w zasadzie nic nie znaczaca reklama...... ALE. Jakby tak wpisac w umowie ze stan auta zgodny z ogloszeniem i podpiac je jako element umowy..... ? Liwek ? To moze i sprzedajacy by zaczeli uwazac co pisza.....?