Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[PII] Dołożenie Airbag pasażera

Featured Replies

Napisano

Witam,

posiadam Punto II FL Sporting. W aucie jest tylko jeden airbag, kierowcy. Czy można kupić deskę z drugim airbagiem i podłączyć p&p? Czy deska z wersji po lifcie pasuje?

Ozz: uzupełniłem tytuł wątku, na przyszłość tytułuj wątek poprawnie, samo określenie modelu i tagi to jeszcze nie tytuł.

Edytowane przez Ozarek
tytył wątku

Napisano

Witam,

posiadam Punto II FL Sporting. W aucie jest tylko jeden airbag, kierowcy. Czy można kupić deskę z drugim airbagiem i podłączyć p&p? Czy deska z wersji po lifcie pasuje?

A po co chcesz to zrobić?

Zerknij na euroncap - test przeprowadzony tylko z poduszką kierowcy i wynik w postaci 4 gwiazdek to dobry wynik ...

W puntku deska jest dość daleko od głowy pasażera. Brak możliwości kontaktu to lepsze rozwiązanie niż pierwsza lepsza poduszka ...

Napisano
  • Autor

Bo ja mam poduszkę a moja dziewczyna/jakikolwiek inny pasażer nie ma. W razie nieszczęścia mógłbym żałować do końca życia. Oczywiście mam nadzieje nigdy z nich nie korzystać, ale lepiej jednak mieć. W związku z czym ponawiam pytanie.

Napisano

Witam,

Sama poduszka to nie wszystko, trzeba dorobić instalacji, pewnie zmienić sterownik od poduszek i poźniej całość zaprogramować w body.

Napisano

Czyli kupienie takiego http://allegro.pl/punto-ii-fl-konsola-deska-rozdzielcza-z-poduszka-i5803894164.html zestawu nic mi nie da? Czy inni tez uważają tak jak tomto, że to nie ma sensu?

Jak edytować temat?

Ten zestaw chyba zawiera sterownik, ale w dalszym ciągu brakuje Ci przynajmniej instalacji i nie ma pewności, że uda się całość uruchomić w body Twojego samochodu. 

• 1 miesiąc później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Da się bez problemu , wymieniasz te deske , nowy sensor poduszek na dwie poduchy i wiazka lub połozenie kabli do poduszki i wyłacznika bocznej poduchy + wyłacznik