Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ZOBACZ!!!

Featured Replies

Napisano

Jakie auto proponujecie za cene ok 8000 zl.

Zaznaczam ze jestm swiezym kierowca i chodzi mi oto zeby malo palil i nie psul sie. Napiszcie tez co sadzicie o Hondzie za ta cene.

Napisano

male, bezawaryjne auto za 8000 pln? Kiepsko to widzę bo za tą kasę raczej starsze autko kupisz i usterek i napraw raczej nie unikniesz hmm.gif

Ja bym postawił inaczej pytanie... wolisz starego japończyka który żadziej się popsuje ale więcej za części zapłacisz czy np. fiata który wymaga częściej uwagi, ale części są tanie hmm.gif

Napisano

Nie kupisz za te pieniadze auta nowego - wiadomo...

Mozesz jedynie wybierac, jak to juz zostalo napisane, miedzy czestymi i tanimi naprawami, a drogimi, jednak nie tak czesto.

Druga rzecz - napisz jak duze auto Cie interesuje...

Moje propozycje:

- astra (z wiadomych powodow) - dajmy na to z silnikiem 1,6 8V - choc musisz sie liczyc z naprawami "pierdolek" to jednak czesci sa tanie, a naprawde duzo mozna zrobic samemu.

- Tico zlosnik.gif

- Espero - LPG

Napisano
jak se trafi zadbanego civica 1.3 z 94 roku to se bezawaryjnie, ekonomicznie i szybko pojeździ (tak, to jest gaźnik bez odcięcia, kręci się wysoko i wciąga niejedno ciężkie niemieckie 1.6). Ale problem nie w tym czy se kupi czy nie kupi, i co to będzie. Problem w tym, że ten koleś już o honde na skośnookich pytał, a na motokąciku ktoś pyta o to raz na tydzień. W coraz to bezczelniejszej formie. Podobnie jak o alfe. Przecież to nic trudnego poszperać w necie, a potem dopiero pytać, ale o konkrety
Napisano

> Zaznaczam ze jestm swiezym kierowca i chodzi mi oto zeby malo palil i

> nie psul sie.

...twoje przeznaczenie to Tico -mało pali i sie nie psuje(wszak nie będziesz nim jeździł) ...no i 'zobacz' prablem rozwiązany. Co o tym sadzisz?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.