Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co myślicie o Mazdzie CX-5 ?

Featured Replies

Napisano

Mojej  :zona:  :piekna: się podoba... nie wiem nic o tym aucie, nawet chyba nigdy nie jeździłem żadną Mazdą poza tą z silnikiem Wankla. Rzuciłem okiem na otomoto, coś tam jest nawet w przyzwoitej cenie. Nówki niestety ciut za drogie jak na auto, które dziennie przejeżdzą 10 kilometrów.

np takie:

http://otomoto.pl/oferta/mazda-cx-5-2-0-skyactiv-automat-ID4p34AT.html#e5f219b302

http://otomoto.pl/oferta/mazda-cx-5-automat-nawigacja-bi-xenon-parktronic-ID6yquTX.html#e5f219b302

Myślałem jeszcze nad CX-3, bo w sumie 5 to dość duża krowa, ale żonie się nie widzi.

Napisano

uważaj!! popularne auto wśród handlarzy złomem z USA- praktycznie każda Benzyna to bolidy z USA większość po sporych dzwonach lub water/flood

pierwszy to USA

drugi do De- biorąc pod uwagę ostatnie powodzie może też być topielec.

Edytowane przez Dareek

Napisano
  • Autor

uważaj!! popularne auto wśród handlarzy złomem z USA- praktycznie każda Benzyna to bolidy z USA większość po sporych dzwonach lub water/flood

pierwszy to USA

drugi do De- biorąc pod uwagę ostatnie powodzie może też być topielec.

To slabo troche. Moze jednak lepiej celowac w CX-3 ale za to nowke.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano

Mi się podoba CX-3 ale jest bardzo małe w środku no i ta deska - trochę przekombinowana jak w trójce.

CX-5 to klasyczny SUV a CX-3 hmmm.....

Generalnie CX-5 w automacie to na 99% USA

CX-5 w benzynie to jakieś 90 % USA i DE

szukaj a znajdziesz z pl salonu

Edytowane przez Dareek

Napisano

nie wiem nic o tym aucie,

Ostatnio oglądałem wersję z jakąś v-ką u swojego gazownika. Mówił, że ekstra auto.

Kawałek samochodu jest, wizualnie ładna, środek przyzwoity, technicznie ponoć trwałe i proste.

Napisano

Mojej  :zona:  :piekna: się podoba... nie wiem nic o tym aucie, nawet chyba nigdy nie jeździłem żadną Mazdą poza tą z silnikiem Wankla. Rzuciłem okiem na otomoto, coś tam jest nawet w przyzwoitej cenie. Nówki niestety ciut za drogie jak na auto, które dziennie przejeżdzą 10 kilometrów.

[...]

Myślałem jeszcze nad CX-3, bo w sumie 5 to dość duża krowa, ale żonie się nie widzi.

CX5 jest de facto  najpopularniejszy  SUV u mnie :hmm:  od lat..

Lud chwali za rozwiazania w srodku, np cargo, jak auto jezdzi, MZD Connect infotainment system, 2.5l silnik, niezle zuzycie paliwa, Q wyklepania.

Lud nie lubi : 2.0l - anemiczne, i ledwo rusza auto,  Diesel sie rozlatywal - podobno naprawili, byl problem gdzie Diesel cieknal do pompy oleju, zwiekszajac ci ilosc oleju :hehe:  - o skutkach nie musze mowic, lud musial co 2k km na service jezdzic ;l, rok byl 2012, siedzenia maja nie najlepsze trzymanie z tego co pamitam...

x4okosH.jpg

Napisano

Edit: IMVHO CX3 jest o wiele lepeszym 'package'

Dzieki wadze ten sam 2.0l jest tak chetny i rusza auto ze w porownaniu z CX5 to nie to samo auto, nowszy model

2016-Mazda-CX-3-Maxx-Sport-FWD-LT2-6.jpg

2016-Mazda-CX-3-Maxx-Sport-FWD-LT2-7.jpg

Napisano
  • Autor

Edit: IMVHO CX3 jest o wiele lepeszym 'package'

Dzieki wadze ten sam 2.0l jest tak chetny i rusza auto ze w porownaniu z CX5 to nie to samo auto, nowszy model

Dzięki, muszę podjechać do salonu, może najpierw sam i wyrobić sobie opinię. Właśnie celowałem w silnik 2.0 noPb :ok:

Napisano

Dzięki, muszę podjechać do salonu, może najpierw sam i wyrobić sobie opinię. Właśnie celowałem w silnik 2.0 noPb :ok:

Chyba najlepsze rozwiazanie [emoji16][emoji106] a bagaznik jest ciut maly [emoji79]

Sent from my iPhone using Tapatalk