Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kosiarka elektryczna

Featured Replies

Napisano

Trawnik w porywach będzie 300 m2. Teren równy trawa zadbana. Jaka tania kosiarke elektryczna kupić tak powiedzmy do 300 zł. Poprzedni chińczyk nazwie leader wytrzymala 5 lat co uważam za dobry wynik jak na sprzęt który kosztował 99 zł.

Wysłane z mojego LG-H815

Napisano

Watkow o kosiarkach troche bylo.

Za namowa tutejszych specow kupilem Stiga.

Czy kosi? Kosi 2 lata i mam nadzieje jeszcze pokosi.

Napisano

Miałem już kilka kosiarek. Jedne wytrzymywały 3 lata inne niewiele dłużej. Jedne koszą lepiej inne masakra. Od kiedy nabyłem Husqwarne w 2008 roku to nie chce nic innego. Jest to kosiarka która wytrzymała najdłużej ze wszystkich a po wymianach noża nadal kosi jak nowa. Obecna sztuka jest już dość zmęczona i zdecydowałem się na zakup identycznej , takiej samej. Co ciekawe nadal są dostępne nowe sztuki - takie same.

Za napis płacisz niestety dodatkowo. Z powodów licencji husqwarna nie może być sprzedawana na terenie UK i na tamten rynek, ta sama kosiarka jest sprzedawana pod marką FLYMO. Do tego cena jest znacznie niższa. Masz tego troche na allegro i wszędzie napisana że angielska wtyczka. Faktycznie jak przyszła przesyłka to porównałem że są dokładnie identyczne z Husqwarną - nie ma żadnej różnicy oprócz napisu na obudowie.

Przykładowa aukcja http://allegro.pl/elektryczna-kosiarka-z-koszem-flymo-husqvarna-i6408953334.html

Nowe oryginalne noże 40zł

Napisano

Moja z Lidl-a wytrzymała ponad 10 lat aż sprzedałem chatę. Ponoć nadal działa?

Tylko nóż co roku ostrzony.

Napisano

Trawnik w porywach będzie 300 m2. Teren równy trawa zadbana. Jaka tania kosiarke elektryczna kupić tak powiedzmy do 300 zł. Poprzedni chińczyk nazwie leader wytrzymala 5 lat co uważam za dobry wynik jak na sprzęt który kosztował 99 zł.

Wysłane z mojego LG-H815

ja nie patrzę na markę, idę do sklepu i kupuję najmocniejszą elektryczną z największa szerokością koszenia. Napis na obudowie nie ma znaczenia