Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grzejnik pionowy dekoracyjny.

Featured Replies

Napisano

Hej. Potrzebuje kupić pionowy grzejnik dekoracyjny do ogrzania klatki schodowej. Chodzi tylko o ogrzanie powierzchni gdzie są schody, dół i góra jest z ogrzewaniem podłogowym. Myślę, o jakimś kaloryferze o mocy ok. 1000 W i wielkości 180cm wysokości i 50cm szerokości. Może ktoś ma jakiś sprawdzony model i może polecić, albo jakiś sprawdzony sklep. Wpadł mi do oka taki model:

http://www.pyramid-grzejniki.pl/33,Grzejnik-pionowy-dekoracyjny-BONERA-456_1800-antracyt,p/

W sumie jestem już zdecydowany, ale chętnie posłucham waszych opini. Budżet w granicach 1000 - 1300zł....

Napisano

moja opinia jest taka ze nie widzę potrzeby ogrzewania samych schodów skoro na dole i u góry jest grzanie

Napisano
  • Autor

Mamy otwartą przestrzeń do mieszkania z klatki schodowej i na dole i na górze. Na klatce jest duże okno oraz drzwi balkonowe, będzie wiało chłodem w zimie bez grzejnika, Na górze pewnie nie, ale na dole 100%.

Napisano

Mamy otwartą przestrzeń do mieszkania z klatki schodowej i na dole i na górze. Na klatce jest duże okno oraz drzwi balkonowe, będzie wiało chłodem w zimie bez grzejnika, Na górze pewnie nie, ale na dole 100%.

Chcesz ten grzejnik zasilac woda o tej samej temperaturze co podloglowke?

Tapatalked

Napisano
  • Autor

Chcesz ten grzejnik zasilac woda o tej samej temperaturze co podloglowke?

Tapatalked

Nie absolutnie, do podlogowki mam osobne zasilanie z zaworem regulujacym temperature. Podlogowke mam w kuchni, lazience i przedpokoju + cala góra, reszta domu ogrzewana zwyklymi grzejnikami. W piwnicy zwykly kociol weglowy.

Napisano

Nie absolutnie, do podlogowki mam osobne zasilanie z zaworem regulujacym temperature. Podlogowke mam w kuchni, lazience i przedpokoju + cala góra, reszta domu ogrzewana zwyklymi grzejnikami. W piwnicy zwykly kociol weglowy.

Co do modelu czy sklepu nic nie doradze, ale mysle, ze warto pomieszkac troche bez grzejnika i zobaczyc czy faktycznie bedzie tam konieczny. Tysiac zl zawsze zdazysz wydac ;)

• 7 lat później...