Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup Passata B6 - na co zwrócić uwagę?

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Szukaj exeo 1,8T 150-163KM o w tym aucie zalozysz lpg bez problemu.

LIFE IS TOO SHORT TO RIDE SHIT BIKES

To jest jakiś pomysł. A co do propozycji Laguny to raczej nie, dwie Laguny pod domem to może być za dużo :) Po drugie w lagunie 3 przód nie za bardzo mi się podoba, coś w nim jest co nie zachęca.

Napisano

To jest jakiś pomysł. A co do propozycji Laguny to raczej nie, dwie Laguny pod domem to może być za dużo :) Po drugie w lagunie 3 przód nie za bardzo mi się podoba, coś w nim jest co nie zachęca.

Bier dalej Lage 2 haha

Oooo albo skup sie na szukaniu w DE Megane kombi RS stare poczciwe 2.0T 170KM w nowej budzie w PL nie szukaj nawet... widzialem taka na zawodach i sie zakochalem jak masz hajs to czegos takiego bym szukal. Z nowych aut pod lpg to zapomnij... takie prawa rynku wszyscy poszli w wtrysk bezposredni ewentualnie honda i amerykance trzymaja sie od tego z daleka jeszcze.

LIFE IS TOO SHORT TO RIDE SHIT BIKES

Napisano

Miałem właśnie pisać ze w całym wątku brak Japonii.

A co do wspomnianej dalej rdzy - SZUKAJ FURY Z WŁOCH - moja ma już 13 latek i ASO w KRK mało orgazmu nie dostało ze lakier org i podłoga w oryginale i brak RDZYYYYYYYY

Oczywiście juz po całkowitej konserwacji. A IVTECki ładnie jeżdżą, a po małych modach jeszcze lepiej.

Nie wspomnę że 2.4 ma zapas mocy. A jak już znajdziesz wypieszczoną 10 latke to kiedyś jeszcze szybciej sprzedasz niż kupiłeś.

BTW LPG znosza dobrze tylko trzeba o zaworach pamiętać.

Ten wygląda na "dobrego" http://otomoto.pl/oferta/honda-accord-zadbany-oryginalny-przebieg-ID6yAl8p.html#21d6334284

Edytowane przez AxiT

Napisano
  • Autor

Miałem właśnie pisać ze w całym wątku brak Japonii.

A co do wspomnianej dalej rdzy - SZUKAJ FURY Z WŁOCH - moja ma już 13 latek i ASO w KRK mało orgazmu nie dostało ze lakier org i podłoga w oryginale i brak RDZYYYYYYYY

Oczywiście juz po całkowitej konserwacji. A IVTECki ładnie jeżdżą, a po małych modach jeszcze lepiej.

Nie wspomnę że 2.4 ma zapas mocy. A jak już znajdziesz wypieszczoną 10 latke to kiedyś jeszcze szybciej sprzedasz niż kupiłeś.

BTW LPG znosza dobrze tylko trzeba o zaworach pamiętać.

Ten wygląda na "dobrego" http://otomoto.pl/oferta/honda-accord-zadbany-oryginalny-przebieg-ID6yAl8p.html#21d6334284

Za stary. 8 lat to granica wieku, którego nie chcę przekraczać.

Napisano

Maciej__, dnia 26 Wrze 2016 - 11:10 AM, napisał:

Mondeo MK4 2.0noPB?

Świetny wybór i jest dużo lepsze od paska.

Potwierdzam, tyle że ciężko będzie znaleźć 2.0 145 w każdym razie w ludzkich pieniądzach.