Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[H] schowek pasażera

Featured Replies

Napisano

No to Was trochę pomęczę..... ;l

Na razie dwa pytania  ;] (reszta za chwil parę).

Oto schowek:

post-134403-0-09975000-1477669967_thumb.jpg

1. Czy w miejscu zaznaczonym na żółto da radę zaimplementować dodatkowe gniazdo zapalniczki - jeśli tak, to czy jest gdzieś do kupienia takie co by pasowało bez przerabiania oryginalnego otworu i w którym miejscu wpiąć elektrykę?

2. Na czerwono widoczne są mocowania do dodatkowej (lub będącej w standardzie - ja nie dostałem) półki, nie przeczę iż znacząco poprawiła by ona organizację w tym schowku, zatem gdzie można dostać taką półeczkę? (szablon już mam jak coś to dotnę ze sklejki ;l  i obkleję jakim materiałem).

Napisano
  • Autor

Dobra półkę znalazłem

http://sklep.dixi-car.pl/polka-organizer-schowka-astra-p-4254.html

zatem w tej kwestii pozostaje dylemat czy rzeźbić samemu, czy kupić za 40 pln oryginał :skromny:

rzeźba samemu to uznanie w moich oczach za wykonie pracy patrząc w lustro ;l  - oryginał  - wiadomo będzie pasował jak ulał :skromny:

Napisano

Bez przesady, 40 zł półka a ty chcesz to rzeźbić ze sklejki ? :hehe:

NIe chcę nawet myśleć jakie masz inne pomysły na zaoszczędzenie dosłownie paru złotych ;)

Edytowane przez przemty

Napisano
1. Czy w miejscu zaznaczonym na żółto da radę zaimplementować dodatkowe gniazdo zapalniczki - jeśli tak, to czy jest gdzieś do kupienia takie co by pasowało bez przerabiania oryginalnego otworu i w którym miejscu wpiąć elektrykę?

Zmierz średnicę i będziesz wiedział, potem szukaj gniazda o takiej średnicy...

Jak dla mnie to gniazdo w schowku jest średnim pomysłem...

Edytowane przez przemty

Napisano
  • Autor

Bez przesady, 40 zł półka a ty chcesz to rzeźbić ze sklejki ? :hehe:

NIe chcę nawet myśleć jakie masz inne pomysły na zaoszczędzenie dosłownie paru złotych ;)

Liczy się szacun do roboty własnoręcznie wykonanej  ;l

Spoko nie będę zgredził i na pewno kupię ale to już nie to samo co somoróbka  :hehe:

Napisano

W zeszły roku kupiłem taką półką w ASO za ok. 27zł. Dziwna polityka Opla iż taka duperela nie jest w standardowym wyposażeniu auta za ok. 50kpln.

Napisano
  • Autor

W zeszły roku kupiłem taką półką w ASO za ok. 27zł. Dziwna polityka Opla iż taka duperela nie jest w standardowym wyposażeniu auta za ok. 50kpln.

No mam nr fabryczny części więc pewnie zadzwonię do swoich w okolicach ASO, zobaczymy, jak cena nie zabije to wezmę,  :hmm:

Napisano

Nic się w tym temacie nie zmieniło w przypadku kolejnych modeli. Wiadomo, że przebitka na takich właśnie duperelach jest spora. Przykład z mojej "J" gdzie tej półeczki w schowku nie było ale można było dokupić i dołożyć na zasadzie plug&play. Kupiłem bo tak jak kolega wyżej pisał poprawia to organizację schowka - ale za kawałek plastiku z logiem GM zapłaciłem coś koło 50 zł.

Napisano

To nie jest dziwna polityka tylko biznes. Z punktu widzenia pojedynczego auta wydaje się to dziwne, że nie dają tej półki. ale z punktu widzenia produkcji masowej są to już wielkie kwoty oszczędności a klient jak będzie chciał to i tak kupi ja w ASO.

Napisano
  • Autor

To nie jest dziwna polityka tylko biznes. Z punktu widzenia pojedynczego auta wydaje się to dziwne, że nie dają tej półki. ale z punktu widzenia produkcji masowej są to już wielkie kwoty oszczędności a klient jak będzie chciał to i tak kupi ja w ASO.

Półeczka zamówiona w ASO, koszt - 35pln, odbiór w piątek.

Zatem za taką cenę to jak biorę oryginał  ;]

Napisano

Półeczka zamówiona w ASO, koszt - 35pln, odbiór w piątek.

Zatem za taką cenę to jak biorę oryginał  ;]

Dla tego też za takie rzeczy lubię Opla i serwisy, nie zdzierają z klientów jak inne serwisy.

Napisano
  • Autor

Dla tego też za takie rzeczy lubię Opla i serwisy, nie zdzierają z klientów jak inne serwisy.

Ja się już przekonałem przy poprzednim aucie francuskim, że duperele można dostać w ASO w bardzo ciekawej cenie, 

dla przykładu ASO Opla za zestaw sterujący multimediami w kierownicy kompletny czyli na prawą i lewą stronę zażyczyło sobie tylko 800,00 pln  ;]  tu podziękowałem serdecznie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.