Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co myślicie o tych oponach?

Featured Replies

Napisano

Miałem kupić cztery nowe, bo nie byłem zbyt zadowolony z opon w poprzednim sezonie. Natomiast teraz podjechałem na magazyn i obejrzałem je I dwie wyglądają całkiem spoko. Rozważam ciebie jednak nie kupić tylko dwóch nowych. Główna moja wątpliwość inwestowania w nowe opony, bierze się z tego, że najprawdopodobniej na wiosnę będę chciał wymienić Auto. Marka opon Mizerna, ale jedną zimę powinienem przetrzymać.

00a78caf02092d839c459659764de4b9.jpg

3beabd4669f6aaebe0be68d192268c63.jpg

857ef7ac962c1841bfb9d1a0f4684edc.jpg

c25b7e30d30701554710ffeb1c1b2276.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano

Te matadory to całkiem przyzwoite opony, choć mają dość miekkie boki i pływają na zakrętach. Jak na jedną zimę to chyba nie ma sensu kupować nowych

Wysłane z Moto X Play

Napisano

Miałem kupić cztery nowe, bo nie byłem zbyt zadowolony z opon w poprzednim sezonie. Natomiast teraz podjechałem na magazyn i obejrzałem je I dwie wyglądają całkiem spoko. Rozważam ciebie jednak nie kupić tylko dwóch nowych. Główna moja wątpliwość inwestowania w nowe opony, bierze się z tego, że najprawdopodobniej na wiosnę będę chciał wymienić Auto. Marka opon Mizerna, ale jedną zimę powinienem przetrzymać.

U Ciebie to śniegu raczej jak na lekarstwo, a wysokość bieżnika w tych oponach wygląda ok   :)

Dokupiłbym co najwyżej 2.

Napisano
  • Autor

U Ciebie to śniegu raczej jak na lekarstwo, a wysokość bieżnika w tych oponach wygląda ok   :)

Dokupiłbym co najwyżej 2.

tak właśnie zrobię - kupię dwie nówki na przód. Myślałem, żeby wziąć jakieś lepsze na przód, ale to chyba bez sensu dwie różne marki i tak tyłu nie poprawią.

Napisano

tak właśnie zrobię - kupię dwie nówki na przód. Myślałem, żeby wziąć jakieś lepsze na przód, ale to chyba bez sensu dwie różne marki i tak tyłu nie poprawią.

To zależy jak, gdzie i ile jeździsz. Jeśli w koło komina, to nie ma sensu kupować niczego lepszego.

Napisano

Znowu dylemat: lepsze na przód czy tył?

Ja bym dał na tył.

A co do opon, to zależy jak są stare, czy guma nie jest już za twarda.

Jakiś innych Matadorów się pozbyłem, bo mimo głębokiego bieżnika, były za twarde...

Napisano
  • Autor

Znowu dylemat: lepsze na przód czy tył?

Ja bym dał na tył.

A co do opon, to zależy jak są stare, czy guma nie jest już za twarda.

Jakiś innych Matadorów się pozbyłem, bo mimo głębokiego bieżnika, były za twarde...

3 lata mają.

Napisano

IMO są ok. Dojeżdżać, a potem zmienić komplet...

Napisano
  • Autor

IMO są ok. Dojeżdżać, a potem zmienić komplet...

też tak sądzę. Zaraz zamówię dwie sztuki, bo dwie z przodu to już szrot i tę zimę przekulam. Tak jak pisałem, pewnie już dłużej tym autem nie będę jeździł, już ma 3 lata.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.