Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tani, maks 3 letni samochód z automatem

Featured Replies

Napisano

Gdybym potrzebował tani samochód z automatyczną skrzynią biegów, to co powinienem rozważać? 

Może być turbo, może nie być turbo, może być diesel, benzyna jak i benzyna plus gaz.

Obojętne.

Raczej nie Fiat, a jeśli Fiat to w ostateczności 500. Bo przynajmniej jest ładny :)

Maks 3 letni, ale jeśli jest jakaś mega promocja na nowe, to może być i nowy.

Warunek jednak jest jasny. Cena

Z wyposażenia musi mieć klimatyzację, skrzynia automat (jakikolwiek), ABS, ESP, elektrykę. I fajnie jakby miał tempomat.

Ja wynalazłem Chevroleta Aveo z ostatnich roczników.

I to by było na tyle   :hmm:

Inne auta jakie szukałem z małych, już mocno odstawały cenowo.

Napisano

Też bym szedł w Aveo. Ostatni wypust wyszedł im ładny stylistycznie, wyposażenie też ma przyzwoite i bardzo duża szansa na znalezienie krajowego z historią.

Napisano
  • Autor

301 1.6 A/T?

Poszukałem na otoszroto i znalazłem tylko 1.2 z automatem, ale mi to w sumie nie przeszkadza   :ok:

Zauważyłem jednak, że tam chyba nie ma radia takiego zabudowanego. Nie pisałem tego jako warunek bo byłem pewny że to chyba już normalka w dzisiejszych czasach.

Nie chce mi się panela chować gdzieś przed złodziejami.

Napisano
  • Autor

Też bym szedł w Aveo. Ostatni wypust wyszedł im ładny stylistycznie, wyposażenie też ma przyzwoite i bardzo duża szansa na znalezienie krajowego z historią.

To ma być drugie auto i by zastąpiło obecną starą Nubirę.

Wyszedłem juz z budowy, więc nie potrzebuje auta do wożenia brudnych rzeczy. Ale jednak potrzebuję drugie auto.

Dodatkowo Nubira się ostatnio zepsuła w sposób uniemożliwiający jej uruchomienie. Trochę nadwyrężyła tym moje zaufanie  ;)

Aveo ma mój ojciec, ale tą przedostatnią wersję. Rocznik chyba 2007.

Auto widać że jest tanie. Czuć to w środku.

Ale jest w miarę komfortowe i jako taki ciche w środku.

Niestety mega mułowate.

Tak myślę, że na używkę maks 25-30tyś bym dał. Ale jakby było coś za 20 to też dobrze  ;]

Nie wiem czy nowe Twingo nie ma automatu, czy ja źle szukałem, bo nic nie znalazłem. A samochodzik taki raczej zgrabny.

Napisano

W używanych 301 będzie zautomatyzowana nie automat. Dopiero 1.6 115 kucy ma eat6.

Szukał bym czegoś 6 biegowym - hultaje i kije maja chyba 4 biegowe

Napisano

Poszukałem na otoszroto i znalazłem tylko 1.2 z automatem, ale mi to w sumie nie przeszkadza   :ok:

Zauważyłem jednak, że tam chyba nie ma radia takiego zabudowanego. Nie pisałem tego jako warunek bo byłem pewny że to chyba już normalka w dzisiejszych czasach.

Nie chce mi się panela chować gdzieś przed złodziejami.

w 301 są 2 rodzaje radia, to lepsze jest w pełni zabudowane z bluetoothem i mikrofonem w podsufitce

wszystkie założenia z 1 postu w wątku auto spełnia, choć np tempomat czy radio z BT było za dopłatą (później seryjne w wersji środkowej Active), bez problemu znajdziesz wersję spełniająca wymagania

właśnie mi mija 50kkm od nowości z 301 1.2 ze skrzynią robotem ETG, w sumie bez uwag poza tym że sprzęgło mi wymieniali na gwarancji przy 40kkm

Edytowane przez Walker

Napisano

Tak myślę, że na używkę maks 25-30tyś bym dał. Ale jakby było coś za 20 to też dobrze  ;]

Nie wiem czy nowe Twingo nie ma automatu, czy ja źle szukałem, bo nic nie znalazłem. A samochodzik taki raczej zgrabny.

Na mobile.de jest 139 ogłoszeń Twingo od 2013r. z automatem

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&scopeId=C&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&makeModelVariant1.makeId=20700&makeModelVariant1.modelId=38&maxPowerAsArray=KW&minPowerAsArray=KW&transmissions=AUTOMATIC_GEAR

Edytowane przez Pietro_M

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.