Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Akcja serwisowa dla nowych Tipo

Featured Replies

Napisano
  • Autor

bać się?

spytaj w ASO :ok:   i od razu spytaj czy wymienia ci podkładkę przy skrzyni biegów, czy całą skrzynie biegów ;]

Edytowane przez Slawcio

Napisano

Akcje serwisowe to były już chyba trzy :-D Podkładka w skrzyni, oprogramowanie i wiązka poduszki :-D Nie wiem czy bać się czy cieszyć że producent dba o klienta i na bieżąco leczy tzw. choroby wieku dziecięcego :-)

Edytowane przez MICHO1975

Napisano
  • Autor

Akcje serwisowe to były już chyba trzy :-D Podkładka w skrzyni, oprogramowanie i wiązka poduszki :-D Nie wiem czy bać się czy cieszyć że producent dba o klienta i na bieżąco leczy tzw. choroby wieku dziecięcego :-)

dopóki masz gwarancje to  głowa do góry :hehe: a tak na poważnie to zdarza się wszystkim producentom :ok:

Napisano

No ja mam głowę w górze bo mój został wyprodukowany 24.11 i dopiero w tym tygodniu dotarł do kraju więc jest wolny od wad poprzedników :) W mojej opinii to na plus. Mogliby olać i palić głupa a po gwarancji spuścić po brzytwie... Ostatnio w Infinity była akcja bo kilka tysięcy sztuk miała zamienione pasy prawe na lewe i nie działały napinacze .... to są dopiero jaja :D

Napisano

Naprawa skrzyni biegów to nie jej wymiana na nową. Lecz wymiana wadliwej podkładki przy mechanizmie różnicowy (2 szt) konsekwencje jakie za sobą niesie nie wymienienie owego elementu to to że z czasem robił się Luz objawiający się pukanie stukanie od strony skrzyni biegów.

Napisano

Generalnie po rozebraniu auta i sprawdzeniu stanu kół zębatych serwis podejmuje decyzję co dalej! W większości przypadków kończy się to wymianą tylko podkładek ale był również jeden przypadek uszkodzeń i całkowitej wymiany skrzyni.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.