Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Folie okienne

Featured Replies

Napisano

Musze w dwoch lazienkach zaslonic czym okna i jako, ze nie widza mi sie rolety mysle o foliach okiennych. Podpowiedzcie jakie folie macie u siebie i czy jestescie z nich zadowoleni. Link do sprawdzonego sklepu tez mile widziany :) 

Pozdro!!

Napisano

Nie wiem jak duze masz okna, ale ja w jednej lazience po prostu wymienilem pakiet szybowy na taki z szyba mleczną. Okienko niewielkie to i pakiet kosztowal coś kolo 100pln...(wymiana samemu bo filozofii nie ma)

Edytowane przez PaDo

Napisano
  • Autor

Nie wiem jak duze masz okna, ale ja w jednej lazience po prostu wymienilem pakiet szybowy na taki z szyba mleczną. Okienko niewielkie to i pakiet kosztowal coś kolo 100pln...(wymiana samemu bo filozofii nie ma)

Szyby jak na łazienkę całkiem spore. Ale dzięki za pomysł.

tapatalked

Napisano

Ja zrobiłem zwykłą folią do szyb samochodowych, taką lustrzanką i jest ok.

Z zewnątrz widać lustro, ale przy zapalonym świetle w środku, widać już więcej.

Od środka, przy słonecznej pogodzie, widać jakby było pochmurno, a w nocy praktycznie nic.

Ale ja mam roletkę, a chodziło mi o to, żeby w dzień światła wiecznie nie palić.

Napisano

Musze w dwoch lazienkach zaslonic czym okna i jako, ze nie widza mi sie rolety mysle o foliach okiennych. Podpowiedzcie jakie folie macie u siebie i czy jestescie z nich zadowoleni. Link do sprawdzonego sklepu tez mile widziany :)

Pozdro!!

Ja pięć lat temu kupowałem na allegro folie okienne mrożone ze wzrokiem kryształki lodu, taka jak na podlinkowanej aukcji. Dobrze zasłania, nic nie przebija, w ciągu dnia w łazienkach jest jasno.

http://allegro.pl/folia-okleina-okienna-krysztalki-67x50-h10-i5742302455.html

Napisano
  • Autor

Ja pięć lat temu kupowałem na allegro folie okienne mrożone ze wzrokiem kryształki lodu, taka jak na podlinkowanej aukcji. Dobrze zasłania, nic nie przebija, w ciągu dnia w łazienkach jest jasno.

http://allegro.pl/folia-okleina-okienna-krysztalki-67x50-h10-i5742302455.html

W nocy też jest OK?

tapatalked

Napisano

W nocy też jest OK?

tapatalked

Tak.

Napisano

Pozdro!!

Wszystkie rolety odpadają ?Jeśli nie to pomyśl o roletach plisowanych, zaciągasz ją od dołu jak tzw zazdrostkę, na taką wysokość jak potrzebujesz, a w razie potrzeby większej ilości światła odsłaniasz całkiem. Do łazienki super rozwiązanie.

Napisano
  • Autor

Wszystkie rolety odpadają ?Jeśli nie to pomyśl o roletach plisowanych, zaciągasz ją od dołu jak tzw zazdrostkę, na taką wysokość jak potrzebujesz, a w razie potrzeby większej ilości światła odsłaniasz całkiem. Do łazienki super rozwiązanie.

Rolety plisowane nie dostały akceptacji małżonki :]

tapatalked

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.