Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blue & me

Featured Replies

Napisano

Kilka pytan

1. Bylo w wersji przed liftem?

2. Obsluzy zwykle radio dodatek blue &me

3. Czy bluetooth do telefonu rowniez tak jest?

4. Ktos dokladal?

5. Centralka musi byc od cromy, czy inny fiat rowniez moze byc?

Tak na szybko, to potrzebna centralka, wiazka, mikrofon i port usb.

Wysłane z mojego Mi 4i przy użyciu Tapatalka

Napisano

Tak było blue&me przed liftem bo było w mojej byłej cromie.

Napisano

Centralka gdzie mi leży bo nigdy nie chciało mi sie tego podłączyć... ;] masz schemat?

Edytowane przez Lisek

Napisano
  • Autor

Nic nie mam, na razie sie zastanawiam. Skoro ty masz centralke to pewnie masz tez schemat :D

Centralka na handel?

Napisano

Projekt jest dość stary i juz nawet nie pamiętam o co w nim chodziło   :hehe:   z tego co pamiętam to miałem problem z znalezieniem schematu, moduł jest podłączany pod wejście analogowe w radiu a ja mam obecnie navi NC+ więc nie mam wejścia analogowego i nie mogę go podłączyć, mam podłączoną zmieniarkę. Do tego nie jestem pewny czy przed liftem ten układ zadziała bo również trzeba podłączyć CAN.... myślę że taniej dzisiaj i lepiej kupić symulator zmieniarki z funkcją obsługi bluetooth...  

Edytowane przez Lisek

Napisano

Ja dodałem kiedyś Blue&Me. Działa, ale bez współpracy z wyświetlaczem. tzn nie mam informacji z B&M na tablicy z wskaźnikami. 
CAN można wziąć z radia.
Problem jest z wejściem audio (AUX) - bo radio go nie ma. Ja się wpiąłem pod przedwzmacniacz z przełącznikiem źródła.

Działa sterownie z kierownicy, bluetooth z telefonem działa, można wgrać język polski i sterować głosowo.

Ale chyba lepiej, w przypadku gdy korzystasz ze smartfona, jak pisał Lisek, zainwestować w odbiornik Bluetooth.

Napisano
  • Autor

Ja dodałem kiedyś Blue&Me. Działa, ale bez współpracy z wyświetlaczem. tzn nie mam informacji z B&M na tablicy z wskaźnikami.

CAN można wziąć z radia.

Problem jest z wejściem audio (AUX) - bo radio go nie ma. Ja się wpiąłem pod przedwzmacniacz z przełącznikiem źródła.

Działa sterownie z kierownicy, bluetooth z telefonem działa, można wgrać język polski i sterować głosowo.

Ale chyba lepiej, w przypadku gdy korzystasz ze smartfona, jak pisał Lisek, zainwestować w odbiornik Bluetooth.

Chyba jednak tak zrobie.

Glownie chodzi o zestaw glosnomowiacy, ktory najwygodniej obsługuje sie z kierownicy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.