Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uchwyt na szybę do telefonu

Featured Replies

Napisano

Witam,

szukam jakiegoś fajnego uchwytu na szybę żeby używać telefonu jako navi. Obecnie mam coś takiego ale szału nie robiuchw.jpg.cdcde16ab5716abbb329ef28f2b8f6f3.jpg

Wolałbym coś bez tego elastycznego przegubu tylko mocowany na sztywno.

Mogą być linki z aliexpress lub allegro

Edytowane przez jarosz19

Napisano

Ja polecam uchwyt Nokia CR-123, już się wyleczyłem z tych tanich chińskich szajsów. 

Napisano

Też polecę tego samsunga żona używa i jest Oki ja mam stary uchwyt nokii po modelu e52 nie do zdarcia minus to nie wchodzi w niego smartfona powyżej 4.5 cala

Napisano

Do uchwytu Iottie telefon można włożyć jedną ręką (uchwyt samoczynnie zaciska się na telefonie).

Zdjąć telefon można także jedną ręką.

Nie wiem jak działają proponowane uchwyty Samsung czy Nokia. Podejrzewam jednak, że uchwyt trzeba ręcznie zacisnąć.

Przyssawka jest gruba i taka jakby lekko klejąca. Można ją przykleić do deski rozdzielczej i trzyma się zaskakująco dobrze. Próbowałem i jeździłem tak przez jakiś czas. Jednak ze względu na miękkie wykończenie deski w moim aucie, uchwyt z telefonem lekko się bujał. Uchwyt ostatecznie przykleiłem do szyby.

Edytowane przez Gość

Napisano

W samsungu takze bez problemu mozna wlozyc jedna reka. 

Napisano

Mam klona w/w samsunga z saturna.

Kosztował koło 65 zł.

Trzyma dębowo.

Będąc tam zakupiłem ładowarkę Hama 2A na każde wyjście. Też koło 75 zł.

Żebyś się nie ździwił chcąc naładować smartfon podczas nawigowania, który ma spory pobór mocy.

Będziesz potrzebować mocnej ładowarki, porządny kabel. Ja korzystam z kabla dołączonego do telefonu a w okolice uchwytu wyprowadziłem gniazdo estetycznie je chowając.

Napisano
24 minuty temu, lessero napisał:

Będąc tam zakupiłem ładowarkę Hama 2A na każde wyjście. Też koło 75 zł.

Żebyś się nie ździwił chcąc naładować smartfon podczas nawigowania, który ma spory pobór mocy.

Będziesz potrzebować mocnej ładowarki, porządny kabel. Ja korzystam z kabla dołączonego do telefonu a w okolice uchwytu wyprowadziłem gniazdo estetycznie je chowając.

Ja niedawno kupiłem ładowarkę BlitzWolf zgodną z QC3.0 za kilkanaście złotych (22zł z przesyłką rejestrowaną, cena ze standardową przesyłką 18zł) ;]

Edytowane przez Gość

Napisano
8 godzin temu, jarosz19 napisał:

Witam,

szukam jakiegoś fajnego uchwytu na szybę żeby używać telefonu jako navi. Obecnie mam coś takiego ale szału nie robi

Wolałbym coś bez tego elastycznego przegubu tylko mocowany na sztywno.

Mogą być linki z aliexpress lub allegro

Uchwyt wybieraj pod auto, a konkretnie pod szybę a nie pod to co Ci się podoba.

Mam fantastyczny uchwyt, który "stał" u mnie na desce w S-max, kleił się nawet do lekko porowatego plastiku.

Niestety, do aktualnego auta średnio pasuje, właśnie ze względu na brak elastycznego "drutu", bo przyklejony do szyby jest po prostu za daleko.

O taki:

top_image.png

Napisano
4 godziny temu, postmortem napisał:

Ja niedawno kupiłem ładowarkę BlitzWolf zgodną z QC3.0 za kilkanaście złotych (22zł z przesyłką rejestrowaną, cena ze standardową przesyłką 18zł) ;]

Ja kupiłem pod wpływem relacji usera, jak to chyba jego ślubnej "jakaś chińska ładowarka" spaliła telefon.

Druga sprawa - poprzednia hama z końcówka do nokii służyła dzielnie 4 lata aż zmieniłem telefon.

Także też wziąłem z półki to, co mi się dobrze kojarzyło.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.