Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

obowiazek rekalkulacji skladki

Featured Replies

Napisano

jak to jest panowie bo rozne opinie slysze na ten temat, zakupiłem auto z polisa i zaplacona pierwsza rata 290zl cala polisa opisana jest na 580zl do domu dostałem list w którym pisze pierwsza rata wysokość 720zl i druga rata 290 w nawiasie napisali zaplacona , przyjąć na klate i placic 720 zl niby pierwszej raty czy zaplacic 290 ponieważ z taka polisa zakupiłem auto i mieć to w dupce

Napisano

obowiązek rekalkulacji jest jak sam się zgłosisz to TU, a sami z siebie po otrzymaniu informacji od sprzedającego o zbyciu i Twoich danych mogą też przeliczyć.

Dostałeś propozycję, nie musisz się na nią zgadzać, poszukaj taniej i złóż wypowiedzenie.

Napisano

ale  ale,  pamiętaj,  że  oni  przysłali  ci  polisę  wyliczoną na zero. 

Zadzwoń  do  nich,  a uwzglednią ci  Twoje zniżki  i znów  przyślą  polisę 

Napisano

Jak dobrze, że zobaczyłem ten temat... muszę wymówić ubezpieczenie za kilka dni i wykupić tam gdzie mam wszystkie bolidy i kilka dodatkowych rabatów;]

Napisano
  • Autor
20 godzin temu, technix napisał:

ale  ale,  pamiętaj,  że  oni  przysłali  ci  polisę  wyliczoną na zero. 

Zadzwoń  do  nich,  a uwzglednią ci  Twoje zniżki  i znów  przyślą  polisę 

niestety przeczytałem po czasie i zaplacilem już rate ale człowiek będzie mądrzejszy następnym razem
dzieki

Napisano

nie,  nie  niestety,  zadzwoń pogadaj,  prześlij  dokumenty do  zniżek  i zrobią  rekalkulacje i rozlicza nadpłaty 

Napisano
11 godzin temu, technix napisał:

nie,  nie  niestety,  zadzwoń pogadaj,  prześlij  dokumenty do  zniżek  i zrobią  rekalkulacje i rozlicza nadpłaty 

Jeśli autor wątku się nie "przyssał" do czyich zniżek, to ja bym nie liczył na zbyt wiele z datą urodzin: 13.06.1999 :phi:

Napisano
  • Autor
Dnia ‎2017‎-‎06‎-‎09 o 01:05, technix napisał:

jakie dokumenty do znizek? zniżki mam ale niemam zadnych ich potwierdzen w profilu mam bledna date jestem 89

Edytowane przez lukaszo

Napisano

masz,  poprzednie polisy,  ja chodziłem  kiedyś i brałem zaświadczenia o przebiegu ubezpieczenia od firm ubezpieczeniowych 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.