Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Naprawa głowicy - gdzie?

Featured Replies

Napisano

Podczas badania ciśnienia w cylindrach okazało się, że na czwartym cylindrze ciśnienia brak. Zapadła decyzja o naprawie całej góry, a że mam dwie głowice (silnik V6) to i koszt pewnie niski nie będzie. Czy jest ktoś w stanie poratować informacją o wykonawcach polecanych bądź takich, których należy omijać w Zamościu (woj. lubelskie) ewentualnie w promieniu 100-150 km od Zamościa?

Napisano

Ej no, ale skąd wiesz, że to głowica? :hmm: Może to tylko dziura w tłoku? :hehe:

Napisano

Ja na regionalnym bym spróbował zadać to pytanie.

Napisano

Lata temu to wyglądało tak, że wszelkie szlify robił mi zawsze ten sam gość z PZMotu. Docieranie zaworów robiłem sam.

Nowak ogólnie nie był polecany, potrafiło mu się udać ale i zepsuć.

Gość na Szczebrzeskiej mało sympatyczny i bardzo pewny siebie. Najpierw mnie soczyście opierdzielił, że musi po mnie poprawiać po czym oddał mi zregenerowaną głowicę z jednym zaworem zupełnie nie trzymającym.

Gość z Granicznej, swego czasu specjalista od Ład, to brutalny kowal, uciekać jak najdalej!

Ale ostatnio w Zamościu to robiłem cokolwiek w 2007r, więc mogło się pozmieniać.

Napisano
  • Autor
17 godzin temu, romano11 napisał:

Ej no, ale skąd wiesz, że to głowica? :hmm: Może to tylko dziura w tłoku? :hehe:

Podejrzewam też nieszczelny wentylek w lewym tylnym kole:oki:...., ale nie o takie info mi chodziło.

10 godzin temu, Igorek napisał:

Lata temu to wyglądało tak, że wszelkie szlify robił mi zawsze ten sam gość z PZMotu. Docieranie zaworów robiłem sam.

Nowak ogólnie nie był polecany, potrafiło mu się udać ale i zepsuć.

Gość na Szczebrzeskiej mało sympatyczny i bardzo pewny siebie. Najpierw mnie soczyście opierdzielił, że musi po mnie poprawiać po czym oddał mi zregenerowaną głowicę z jednym zaworem zupełnie nie trzymającym.

Gość z Granicznej, swego czasu specjalista od Ład, to brutalny kowal, uciekać jak najdalej!

Ale ostatnio w Zamościu to robiłem cokolwiek w 2007r, więc mogło się pozmieniać.

Dzięki, przynajmniej wiem kogo unikać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.