Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bezpozwoleniowy zamiennik round up'u.

Featured Replies

Napisano

Przeglądam allegro i zgłupiałem. Wszędzie chcą ode mnie świadectwa ukończenia stosownego kursu rolniczego związanego z opryskami.

Ale...jeden, jedyny sprzedawca pisze że wymagana jest w przypadku pewnego środka pełnoletność LUB ukończony kurs.

No i zgłupiałem.

Pod paragrafy podpaść nie chcę.

Jest jakiś mega killer na chwasty - zamiennik Round Up, który można kupić na dowód "na legalu"?

Napisano
12 minut temu, RussianRider napisał:

Przeglądam allegro i zgłupiałem. Wszędzie chcą ode mnie świadectwa ukończenia stosownego kursu rolniczego związanego z opryskami.

Ale...jeden, jedyny sprzedawca pisze że wymagana jest w przypadku pewnego środka pełnoletność LUB ukończony kurs.

No i zgłupiałem.

Pod paragrafy podpaść nie chcę.

Jest jakiś mega killer na chwasty - zamiennik Round Up, który można kupić na dowód "na legalu"?

Ale to coś nowego? Mam jeszcze ze dwa litry roundupu kupowanego normalnie w sklepach ogrodniczych, nikt o nic nie pytał.

Napisano
17 minut temu, Lucyfer napisał:

Ale to coś nowego? Mam jeszcze ze dwa litry roundupu kupowanego normalnie w sklepach ogrodniczych, nikt o nic nie pytał.

O niczym takim nie słyszałem, ale kilka lat temu była "faza" trzymania rozpuszczalników wszelkiej maści i round-up-u "pod kluczem" w sklepach. Sam musiałem podać swoje dane, gdy nabywałem rozpuszczalnik do hammerita (czy jakoś tak :phi:). Jaki to miało mieć sens, wobec swobodnego dostępu do paliwa na stacjach... pojęcia nie mam, ale się skończyło.

Napisano
  • Autor
37 minut temu, Lucyfer napisał:

Ustawa z 2013 roku.

Napisano

klinik duo 360 -  kupilem litra kilka dni temu bez zadych formalnosci

Napisano

Roundup występuje w trzech stężeniach. Na papiery kupujesz ten najbardziej stężony, natomiast dwa pierwsze normalnie. Gość przy mnie w Castoramie chciał kupić i zwykłego dostał, natomiast tego najmocniejszego na papier. Jak dobrze pamiętam zwykły jest w zielonej butelce a ten hardkorowy w białej.

Napisano
14 minut temu, spad napisał:

Roundup występuje w trzech stężeniach. Na papiery kupujesz ten najbardziej stężony, natomiast dwa pierwsze normalnie. Gość przy mnie w Castoramie chciał kupić i zwykłego dostał, natomiast tego najmocniejszego na papier. Jak dobrze pamiętam zwykły jest w zielonej butelce a ten hardkorowy w białej.

Ej no kupowałem litr tego stężonego w Casto i nikt nic nie chciał...

Krawiec

Napisano
19 godzin temu, RussianRider napisał:

Kupowałem w tym roku już kilka razy gallup 360sl (łącznie z 20 litrów) i żadnego papieru nie chcieli.

Napisano

Zanim to kupisz to poczytaj czym jest glifosat i jaki jest jego wpływ na zdrowie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.