Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzedałem C8

Featured Replies

Napisano

6 lat w moich rękach, 95tys km zrobione, silnik 2.2 HDI podkręcony zaraz po zakupie na 166KM. Z żalem ale nie opłacało się go przerejestrowywać na rynek brytyjski a wracać póki co nie zamierzam. Spisywał się ogółem bardzo dobrze, na trasach demonem szybkości nie był ale dawał całej rodzinie komfort małego domu na kółkach. Już mi go szkoda, cholernie się przysłużył mi i rodzinie, miewał czasem własne raczej śmieszne niż uciążliwe kaprysy ale był dla mnie wzorem samochodu, którego nie mam teraz czym zastąpić. Jest co prawda C4GP ale już się nie mieszczę i chyba teraz będzie Jumpy, czyli po angielsku Dispatch.

To już drugi francuz, z którym rozstaję się z żalem i jednocześnie drugi francuz, który wyraźnie cieszy nowego nabywcę i miło się robi, że ktoś to docenia.

Na koniec najlepsze, samochodem zjechałem pod koniec lipca do Polski, od tego czasu był wystawiony i czekał na nabywcę. 3 dni temu wyjechaliśmy z Polski, dziś przyjechał po niego kupiec. Człowiek mieszka 100mil ode mnie ale jest akurat w Polsce gdzie prowadzi firmę i na gwałt potrzebował samochodu na jutro. Jak już się zgadaliśmy jaki ten świat mały to pieniądze na koncie miałem zanim zdążył go zobaczyć ;]

Niech służy, oby niegorzej niż mi :oki:

Napisano

ja pogoniłem w zeszły czwartek 807 i jakoś nie płaczę, może dlatego że sprzedałem za więcej jak kupiłem ;]

Napisano
  • Autor

O ile dobrze pamiętam to też szukasz czegoś równie dużego?

Napisano

Nie wiem jakie roczniki cie interesują, ale jumpy to zupełnie inna klasa komfortu niż c8. Ale pod względem ilości miejsca i w środku i w bagażniku wygrywa w cuglach.

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Napisano
Godzinę temu, Igorek napisał:

O ile dobrze pamiętam to też szukasz czegoś równie dużego?

Ja?  Już takiego kloca nie potrzebuje w miejsce 807 wpadła Grand Vitara 2

Napisano
  • Autor
Dnia 8/31/2017 o 20:12, Adam_ napisał:

Nie wiem jakie roczniki cie interesują, ale jumpy to zupełnie inna klasa komfortu niż c8. Ale pod względem ilości miejsca i w środku i w bagażniku wygrywa w cuglach.

Sam nie wiem jakie roczniki, przede wszystkim musi być na wypasie bo exclusiv'y mnie przyzwyczaiły do komfortu. Chciałbym dłuższą wersję, 8 lub 9 osób, koniecznie z pneumatyką, chętnie bez FAPa. Tylne drzwi chciałbym podwójne i obowiązkowo plastiki wewnątrz aby nie było widać gołej blachy.

Wszystkimi samochodami jeżdżę podobnie, C8 paliła mi na trasie 7-7.5, C4 wzięła w jedną 6,7 ale na powrocie ponad 8 bo był box dachowy. Poza tym box świszczał. Jak ma mi bryka palić 8 i gwizdać to wolę Dispatcha, spakuję wszystko do środka a i miejsca jeszcze będzie do spania.

Napisano

Jumpy spali w trasie mniej niż 8 chyba że będziesz cisnąć. Ale komfortu w nim nie będziesz miał ani wyciszenia. Ale jechać się da całkiem znosnie, tyle że to nie to co C8. Długa wersja jest w trasie chyba stabilniejsza niż c8 ale zawieszenie tlucze. W mieście czuć wymiary i 200 kg więcej niż w c8, fo tego skrzynia jest krótsza.

Napisano
  • Autor
36 minut temu, Adam_ napisał:

Jumpy spali w trasie mniej niż 8 chyba że będziesz cisnąć. Ale komfortu w nim nie będziesz miał ani wyciszenia. Ale jechać się da całkiem znosnie, tyle że to nie to co C8. Długa wersja jest w trasie chyba stabilniejsza niż c8 ale zawieszenie tlucze. W mieście czuć wymiary i 200 kg więcej niż w c8, fo tego skrzynia jest krótsza.

Chyba muszę przede wszystkim obejrzeć wnętrze w jakimś egzemplarzu, żeby mieć świadomość jak to wygląda a następnie się przejechać i ocenić ile zostało z komfortu. Dzięki za pomoc, jak coś będę jeszcze pytał :ok:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.