Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Citroen c3

Featured Replies

Napisano

Witam mam problem z citroenem c 3 1.4 16v hdi gaśnie na wolnych obrotach nie zawsze,  przed zgaśnięciem obroty falują i odpala zaraz normalnie.

Napisano
  • Autor

Jaki regulator ?

Napisano
  • Autor

Podpinałem c3 dwa razy pod kompa i ostatnim razem wyszło błąd czujnika wału oraz przepływomierz skasował błędy i czujnik się skasował a przepływka nie cały czas wywala tylko że auto normalnie odpala i super przyspiesza nie kopci.Gdy zgaśnie to tylko przy dojeżdżaniu do skrzyżowania lub po przegazówce obroty zafalują i gaśnie ale od razu odpala i jedzie.

Napisano
  • Autor

Witam odpinałem przepływke i żadnej reakcji.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Dziś wymieniłem czujnik ciśnienia paliwa na listwie i dalej autko lubi przyfalować i zgasnąc .

Napisano

a ja dalej proponuje prawidlowa diagnostyke, bo tak to Ty sobie pol auta mozesz wymienic.

Napisano
  • Autor

tylko z tej diagnostyki nic nie wynika u mechanika wszystko jest okey a na drugi dzień autko gaśnie mi kilka razy, jadę do niego i komp nic nie widzi.

Napisano
  • Autor

Citroen super przyspiesza i nie kopci gruszka jest twarda ,filtr jest nowy,test przelewowy robiony jak zgaśnie od razu odpala .

Napisano
39 minut temu, mirekslowinski napisał:

tylko z tej diagnostyki nic nie wynika u mechanika wszystko jest okey a na drugi dzień autko gaśnie mi kilka razy, jadę do niego i komp nic nie widzi.

bo taka diagnostyka. Zostaw auto u mechesa niech robi diagnostykę podczas jazdy do wystąpienia problemu i najważniejsze niech robi log ciśnienia na listwie. 

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Dziś rano jak go odpalałem rozrusznik kręcił ale silnik sie nie odzywał więc dodałem troche gazu i odpalił chciał zgasnąć jakby nie miał wolnych obrotów ale po 5 sekundach juz chodził  mysle że może to być ten regulator cisnienia paliwa.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Poszukuje przepływomierza do c3 1.4 16v 90km o numerze 7.28342.01   9639479480

Napisano
Godzinę temu, mirekslowinski napisał:

Poszukuje przepływomierza do c3 1.4 16v 90km o numerze 7.28342.01   9639479480

To moze lepiej poszukaj w sklepach czy na allegro, a nie na AK ;]

Napisano

ciezko mu bedzie ;) chyba moge zorganizowac, jutro spojrze :) 

• 1 miesiąc później...
Napisano
  • Autor

Witam zakupiłem regulator cisnienia paliwa i to samo nic się nie zmieniło poza tym że silnik jest troche głośniejszy zakupiłem tez autocoma i robiłem testy jedno mnie nie pokoi to za wysokie napięcie na wtryskiwaczach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.