Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam dobrego mechanika w łodzi

Featured Replies

Napisano

Dzień dobry

Podpowiedzcie proszę gdzie serwisujecie wasze auta, poszukuję dobrego mechanika. Mam fiata bravo 1.9 TD 100KM z 97 i parę usterek.

Możecie mi kogoś polecić

z góry dziękuję

Adam

Edytowane przez Sabaticon

Napisano
  • Autor

:), widzę że nikt nie potrzebuje mechaników w dzisiejszych czasach, to dobra wiadomość, wynika z tego stare fiaty się nie psują , z wyjątkiem mojego :).

Pogrzebałem jednak w necie i znalazłem taki wpis, może się to komuś przyda jak by przypadkiem jego fiat padł , niemożliwe ale ... :)

Witam znam kilka mechaników w Łodzi!!! 
- na Włókniarzy na przeciwko stadionu orła jest warsztat fiata robia nawet niezle ale nie wiem jak z cenami (robia chyba wszystko nawet kontrole instalacji gazowej) 
- Na Senatorskiej nie wiem jak to wytłumaczyć jest to na poczatku tej ulicu od strony Piotrkowskiej nie od strony Przedzalnianej ( robia w miare dobrze ale czasami biora za duzo pieniedzy i robia wszystko) 
- Torfowa 24 jest to w okolicach rudy bylem raz sie tylko cos zapytac wszytsko mi wytlumaczyli i nawet odradzili mi drozsza opcje ale slyszalem od kolegow ze robia nawet dobrze 
- Rycerska, jest tam kilka mechanikow (polecam tez od Peugota), ale jest tez od Fiatow, jak sie wjedzie w ta ulice od strony Tuszyńskiej to bedzie po prawej stronie gdzies tak z 200-300m Byłem tam 2 razy i sie nie zawiodlem, wymienili mi sprzeglo i polosie za 800zl nie wiem czy drogo czy tanio ale bylo wszytsko ok, przy okazji zrobili mi ogledziny calego samochodu i powiedzieli co jest na rzeczy!!! Z tego co wiem to robia wszystko, maja nawet komputer do podlaczenia, 
- MOJ FAWORYT mechanik na ulicy Błońskiej przy Wróblewskiego, mozna powiedziec, ze na przeciwko Castoramy. Tylko jest tam kilku mechanikow, ten moj jest pierwszy z prawej strony (niebieska przesuwana brama!!! 
Opowiem cos o nim!!! 
Ja robie samochody u niego juz od 7 lat i nigdy sie nie zawiodlem, tata robi u niego juz 15 lat i podobne wrazenia!!!! 
Jest to mechanik starej daty, pod zadnym pozorem nie zrazajcie sie jego zachowaniem i ogolnym wizerunkiem warsztatu!!! Nie jest to nowoczesny serwis, nie ma podnosnikow najnowszej generacji itp Gosciu kladzie tekture podnosi samochod na lewarku i jedzie z robota!!! Jedziesz do niego mowisz ze to i to puka a to chcesz wymienic i na drugi dzien masz samochod do odbioru!!!! Przyklad: w piatek tydzien temu wymienialem u niego linke hamulca recznego z 2 stron, cylinderek z 1 strony, jakis rozwieracz w hamulcach z 1 strony i uszczelnial mi skrzynie bo troche z niej kapalo!!! Wszystko mialem zrobione na drugi dzien zaplacilem 370zl!!! 
Gosciu jest troche oschly bo jak mu powiesz ze stuka tu i co to moze byc to odpowie no nie wiem moze byc to i to ale zostawiasz i jest zrobione!!! 
Mechanik to Pan Grzesiek podam nr do niego 506157224!!! 
A u niego robilem wszystko silnik, uklad chlodzenia, hamulce, elektryke jest tam nawet blacharz ale z jego uslug nie skorzystalem!!!1 Jedynie co to nie ma komputera zeby podpiac pod silnik 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Osobiście skierowałbym się na Brus - za zajezdnią w stronę Kanzas - przy komisach

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.