Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rav4 vs. CR-V vs.Grand Vitara

Featured Replies

Napisano

Zona mi się uparła na suva i co zrobisz:(

Budżet ok 35 tys. Samochód bedzie głownie woził młodego do przedszkola 5 km:facepalm: i  jakieś kręcenie się wokół komina. Czasem nad rzekę czy do lasu podskoczyć  Raz w miesiącu trasa 200 km.  do mamusi czyli jakiś większy bagażnik by się przydał. 

Co wybrać z tytułowej 3. Czy o rav4 i cr v można mówić o jakiś możliwościach terenewowych? może jak już by był jakieś 4x4 to ja bym czasem w jakies pola pojechał;]

Napisano

Jak jesteś  z warszawy to możesz spróbować Gv2 tylko daj znać wcześniej to zabiorę auto żonie 

Napisano

Przy takim profilu brałbym RAV4 lub CR-V. Lepiej się jeździ na twardym. Prawie jak kompaktem.

Napisano
5 godzin temu, leatz napisał:

Budżet ok 35 tys. Samochód bedzie głownie woził młodego do przedszkola 5 km:facepalm: i  jakieś kręcenie się wokół komina. Czasem nad rzekę czy do lasu podskoczyć  Raz w miesiącu trasa 200 km.  do mamusi czyli jakiś większy bagażnik by się przydał. 

Co wybrać z tytułowej 3. Czy o rav4 i cr v można mówić o jakiś możliwościach terenewowych? może jak już by był jakieś 4x4 to ja bym czasem w jakies pola pojechał;]

Lubie takie wątki.

Wspominasz o bagażniku z całego trio CRV II (FL) bo pewnie o 2 generacji mowa ma największy kufer!

Co do off roadu to już GV chyba jeździ najlepiej w terenie. Choć na forum CRV-team jest gościu co fałką I zawstydziłby niejednego "offrołdowca"

Jeśli rozważasz LPG to tym bardziej kufer w crv zostanie nietknięty. Do tego z całego trio ma jeden fajny szczegół można zmienić miejsce z przedniego pasażęra na tylnego i odwrotnie bo między fotelami jest plaska podłoga.

Filmik wspomnianego jeźdźca. AHA za wspomnianą cenę będziesz miał z TC i całą resztą smyczy które powodują że podjazd z jednego koła na przyczepnym nie ma problemu.

AHA po A4 160km/h z pełnym stanem spaliło mi 14 lpg-u

Spoiler

Edytowane przez AxiT

Napisano
6 godzin temu, leatz napisał:

CRV II gen po lifcie z końca produkcji, zakup i pakiet startowy będzie :oki:

Napisano
3 minuty temu, tomirek napisał:

To ja inaczej - Subaru Forester albo Legacy kombi ;] 

W subarynach siedzi się niżej, forek ma mniejszy kufer i całościowo chyba ciaśniejszy od CRVII ( legacy chyba porównywalny - nie miałem okazji obcować)

Napisano
W subarynach siedzi się niżej, forek ma mniejszy kufer i całościowo chyba ciaśniejszy od CRVII ( legacy chyba porównywalny - nie miałem okazji obcować)

Jezeli kupisz III gen Forka to jest najwiekszy w srodku.

Imo kup Octavie w Tdi

Po co ci suv
Napisano
51 minut temu, TWENTIS napisał:

Jezeli kupisz III gen Forka to jest najwiekszy w srodku.
Imo kup Octavie w Tdi
Po co ci suv

Za takie herezje na tym kunciku powinien być ban :phi:

No chyba że mowa o skodzie 4x4.

Napisano
  • Autor
CRV II gen po lifcie z końca produkcji, zakup i pakiet startowy będzie :oki:
Za 35 to widziałem są CRV III gen

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Napisano
Za 35 to widziałem są CRV III gen

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Ale 3 ma mniejszy kufer niż 2. Akurat mam porównanie bo szwagier ma.

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

• 2 lata później...
Napisano
W dniu 2.02.2018 o 12:54, leatz napisał:

Cześć. @leatzCo ostatecznie kupiłeś? Jak się sprawuje auto?

Edytowane przez Kocur1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.