Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zmiana a3 8l na coś większego do 20-25tys

Featured Replies

Napisano

Będę musiał w najbliższym czasie zmienic auto, rodzina się powiększa i 3 drzwi może irytować. Posiadam teraz a3 8l 1.9 131KM. Mimo 370tys na liczniku auto jest totalnie bezawaryjne, odpycha się bardzo przyjemnie A dzięki skrzyni 6 i dobrym wyciszeniu na trasie jest komfortowo. Chce kupić coś co będzie jechało nie gorzej niż a3 A komfort i wyciszenie będzie przynajmniej podobne. Nie chce diesla. Tylko benzyna lub ewrntualnie gaz do tego. Co byście mogli zaproponowac?

Zastanawiam się jeszcze o co chodzi z tymi cenami aut. Moje a3 jest z 2002 roku i jak 10tys za nie wezmę to i tak będzie fajnie. A patrząc na cenę aut to za większość z rocznika 2006-2007 trzeba rac grubo powyzej 20tys. Przeskok w kasie jest więc ogromny, a przecież te auta mają już ponad 10 lat i nierzadko nalot w okolicach 300tys. To jest chore ze te 10 latki tak mocno cenę trzymaja ;/

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Napisano

Będę musiał w najbliższym czasie zmienic auto, rodzina się powiększa i 3 drzwi może irytować. Posiadam teraz a3 8l 1.9 131KM. Mimo 370tys na liczniku auto jest totalnie bezawaryjne, odpycha się bardzo przyjemnie A dzięki skrzyni 6 i dobrym wyciszeniu na trasie jest komfortowo. Chce kupić coś co będzie jechało nie gorzej niż a3 A komfort i wyciszenie będzie przynajmniej podobne. Nie chce diesla. Tylko benzyna lub ewrntualnie gaz do tego. Co byście mogli zaproponowac?
Zastanawiam się jeszcze o co chodzi z tymi cenami aut. Moje a3 jest z 2002 roku i jak 10tys za nie wezmę to i tak będzie fajnie. A patrząc na cenę aut to za większość z rocznika 2006-2007 trzeba rac grubo powyzej 20tys. Przeskok w kasie jest więc ogromny, a przecież te auta mają już ponad 10 lat i nierzadko nalot w okolicach 300tys. To jest chore ze te 10 latki tak mocno cenę trzymaja ;/

10 latki to chyba obecnie najbardziej poszukiwane auta i stąd takie ceny

Wysłane z mojego SM-T320 przy użyciu Tapatalka

Napisano
  • Autor

A jakieś propozycje aut odnośnie moich wymagań?

Napisano

A3 3 drzwi i powiększona rodzina - znany mi problem z autopsji[emoji28]

Przerabiam teraz mazde3 2006 - wózek wchodzi do bagaznika mimo obecności zapasówki (lpg).
Fotelik z tylu za pasażerem a z przodu jest jeszcze wystarczająco miejsca na nogi.

Ps. mazda jest około 35-40cm dłuższa od a3; o wadach mazd można spokojnie wygoglować

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Napisano
  • Autor

Mazde 3 pewnie bym kupił już dawno zamiar obecnej a3, tyle że po obejrzeniu 2 egzemplarzy dałem sobie spokój. O ile z zewnątrz było ok, tak podłoga tak przez rdze zjedzona ze masakra. Takze mazdzie podziękuje :)

Napisano

Szukaj Avensisa T25, 1.8VVTi po 2006 roku. Duże, przestronne auto. Do 20k znajdziesz. Gaz od biedy zniesie, ale są lepsze auta do tego. Szczerze polecam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.