Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

24 lata...

Featured Replies

Napisano
30 kwietnia zapomniany Roland Ratzenberger, 1 maja niezapomniany Ayrton Senna :swieca: 

Pewnie ogladales...na netflixie jest film o sennie

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Napisano
30 kwietnia zapomniany Roland Ratzenberger, 1 maja niezapomniany Ayrton Senna :swieca: 

I barrichello mial wtedy wypadek...

Napisano
  • Autor
11 minut temu, luter78 napisał:

Ze dwa razy, kiedyś na Canal Plus pokazywali :( Dziś chyba też obejrzę... 

11 minut temu, luter78 napisał:

I barrichello mial wtedy wypadek...

Tam jakieś złe fatum wisiało... Kwalifikacje i Barrichello, potem zginął Ratzenberger, sam wyścig też tragiczny, najpierw wypadek na torze (nie pamiętam kto w kogo wjechał), ale części raniły kibiców, po neutralizacji śmierć Senny i w końcówce kolejny wypadek w alei serwisowej, gdzie ranni zostali jacyś mechanicy :( A wygrał Schumi, który teraz tylko wegetuje :(

Napisano

:swieca:

Napisano

Ayrton nie chcial jechac tego wyscigu...na siedzeniu mial flage...szkoda ze organizatorzy nie przerwali...echh
Adrian Newey...niby nie przez niego...choc podobno byl problem z przekladnia kierownicza...
Rewelacyjnie jezdzil w deszczu...uwielbialem jego jazde...zawsze przekraczal granice...wyciskal bolid do granic mozliwosci...nie kalkulowal jak Prost...

Napisano
  • Autor

ja lubiłem całą starą F1. Pamiętam czasy (jakoś 1997/1998r), kiedy F1 transmitował Canal Plus. Była wtedy fajna opcja, że na różnych kanałach można było oglądać wyścig z ujęcia różnych kamer. Na jednym kanale leciała normalna transmisja, ale było też można wybrać opcję oglądania wyścigu np. z kokpitu jednego z bolidów, to się chyba multi view nazywało. Ciekawe dlaczego teraz nie dają takiej możliwości :hmm: 

Napisano
ja lubiłem całą starą F1. Pamiętam czasy (jakoś 1997/1998r), kiedy F1 transmitował Canal Plus. Była wtedy fajna opcja, że na różnych kanałach można było oglądać wyścig z ujęcia różnych kamer. Na jednym kanale leciała normalna transmisja, ale było też można wybrać opcję oglądania wyścigu np. z kokpitu jednego z bolidów, to się chyba multi view nazywało. Ciekawe dlaczego teraz nie dają takiej możliwości :hmm: 
Ja piewsze wyscigi pamietam jak byla f1 w rezimowej, jak Prost jezdzil w ferrari a Senna w mclarenie(piekne malowanie mual wtedy mclaren...Malboro Mclaren)..ery schumachera nie lubilem...sledzilem...a zaczalem spowrotem ogladac jak pierwsze swoje mistrzostwo zdobyl Alonso

Napisano
  • Autor
4 godziny temu, luter78 napisał:

Ech... obejrzałem dziś kolejny raz. I kolejny raz mokre oczy miałem :(

• 3 tygodnie później...
Napisano
Dnia 1.05.2018 o 15:30, tomirek napisał:

Pamietam. Chodzilismy do kumpla ogladac wlasnie przez ta opcje. I byla bitwa o pilota :wpysk:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.