Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Atrakcyjne finansowanie (najem, leasing) gdzie teraz

Featured Replies

Napisano

Czy wiecie jakie marki maja teraz dobre finansowanie przy zalozeniu 10% wplaty 3 lata i max wykup. Standardowo ma vw 103%, pytanie czy jakas inna marka tez.

Napisano
40 minut temu, arogal01 napisał:

Czy wiecie jakie marki maja teraz dobre finansowanie przy zalozeniu 10% wplaty 3 lata i max wykup. Standardowo ma vw 103%, pytanie czy jakas inna marka tez.

audi (wydaje mi się że mają lepsze niż VW)

lexus, merc, bmw

Napisano
  • Autor

Same

25 minut temu, akisel napisał:

audi (wydaje mi się że mają lepsze niż VW)

lexus, merc, bmw

Audi ma problem z tym ze auta hez rabatu wchodza w ta oferte a same audi znacznie drozsze, teraz mnie nie stac. Z pozostalych ciezko bedzie znalezc cos za 1250 netto miesiecznie

Napisano

Ale to nie marki finansują leasing tylko banki. Znajdź auto, które Cię interesuje, zobacz ofertę banku zaprzyjaźnionego z marką, pozniej zgłoś się do mLeasing, Alior Leasing, itp. i porównaj oferty.

tapatalked

Napisano
2 minuty temu, luccass napisał:

Ale to nie marki finansują leasing tylko banki. Znajdź auto, które Cię interesuje, zobacz ofertę banku zaprzyjaźnionego z marką, pozniej zgłoś się do mLeasing, Alior Leasing, itp. i porównaj oferty.

To prawda, ale jak zacznie szukac zewnetrznego finansowania to pewnie cena na auto tez bedzie inna ;]

Napisano

To prawda, ale jak zacznie szukac zewnetrznego finansowania to pewnie cena na auto tez bedzie inna ;]

Pewnie tak, ale tego się dowie już na wstepie :) Później kalkulator w dłoń i finalnie się okaże ile kosztuje dane auto.

tapatalked

Napisano
Godzinę temu, luccass napisał:

tapatalked

Po części marki też. ;] A jak myślisz skąd się bierze leasing 101%? ;]

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, spad napisał:

Po części marki też. ;] A jak myślisz skąd się bierze leasing 101%? ;]

Oczywiście tyle ze w vw mam rabat ma fure i leasing 101 w efl 110 wiec roznica spora. W zewnętrznych nie do uzyskania takie finansowanie jak w salonowych(i wiem ze daja fabryczne banki)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.