Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycieraczka tył - jaka długość ?

Featured Replies

Napisano

Pytanie dla posiadaczy wersji ze spojlerem/daszkiem - jaką macie długość wycieraczki tylnej mierząc od ośki silniczka do końca pióra ?

U mnie spojler był dokładany i oryginalna jest za długa , a  krótsza od Punto Grande ma niestety inną średnicę trzpienia mocującego ...

Napisano

W lini prostej 55cm.

Mietek ja chciałem od Fiata Punto II dołożyć.

Napisano
  • Autor

No właśnie u mnie jest taka o długości 55cm i niestety haczy o spojler  , więc nie wiem o co chodzi :hmm:

Ktoś jeszcze może potwierdzić  jak jest u niego ?

Napisano

Wycieraczki nie zdarzylem zmienic,wiec jest nadal ori z cromy, ale tak jak pisałem chcialem z punto II załozyc,ale juz nie zdarzylem.

Napisano
19 godzin temu, Iron napisał:

No właśnie u mnie jest taka o długości 55cm i niestety haczy o spojler  , więc nie wiem o co chodzi :hmm:

Ktoś jeszcze może potwierdzić  jak jest u niego ?

Mam spojler i nic nie haczy , długość wycieraczki taka sam jak u Ciebie 55 cm. Wniosek z tego że dokładany spojler jest za duży i on jest powodem haczenia wycieraczki.

Napisano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź - to wyjaśniałoby sprawę :ok:

W takim razie będę musiał się przymierzyć do tej z Punto II  .

Napisano

lotke kupilem niestety nie orygnialna, w sklepie z spoilerami  bo jej zdobycie 8 lat temu graniczylo z cudem.

a z tego co sie ostatnio dowiedzialem teraz, lotka z cromy fl nie pasuje do cromy z przed fl.

Napisano
Godzinę temu, Kazu napisał:

z tego co sie ostatnio dowiedzialem teraz, lotka z cromy fl nie pasuje do cromy z przed fl.

Teraz wszystko jasne :)

Napisano

Tak, ale moja byla do przed lifta, tylko zakupiona w sklepie "tuningowym",wiec wiadomo jak z jakoscia wykonania takich produktow.

• 3 miesiące później...
Napisano
Dnia 30.07.2018 o 15:26, Kazu napisał:

Tak, ale moja byla do przed lifta, tylko zakupiona w sklepie "tuningowym",wiec wiadomo jak z jakoscia wykonania takich produktow.

Hanys masz może jeszcze jakieś namiary na taką lotke, bo właśnie kupuje crome przed liftowa i muszę dołożyć lotke

Napisano

http://shop-cartuning.com/pl/produkt/2005-/3817,fiat-croma-2005-daszek-nad-tylna-szybe-roof-spoiler-heckdachspoiler

ja poluje na taką od polifta, i potem przemalować, fakt ze te od przelifta róznia się tym od przed FL ze nie maja dziury w lotce na spryskiwacz, ale tak go nie uzywam wogole.

https://allegro.pl/tylna-klapa-bagaznika-fiat-croma-2009-kombi-kpl-i7677134440.html tu jest cala klapa za 300zl, lotkę zdemontowac,i  klapę dalej sprzedać.

Edytowane przez Kazu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.