Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odkurzacz przemysłowy

Featured Replies

Napisano

Muszę kupić dobry odkurzacz przemysłowy. Nie musi odciągać wody, ale musi dobrze ciągnąć :phi:. Do tej pory używany 15 lat karcher przechodzi na emeryturę. Budżet ok. 2 kzł netto. Co polecacie?

Napisano

polecam nie wydawać takiej kasy,  bo to ta sama technika w różnym pudełku,  niestety. 

Miałem hitachi za podobny jak nie większy budżet i działa tak samo jak jedne z najtańszych 

Napisano
12 godzin temu, Tilok napisał:

Muszę kupić dobry odkurzacz przemysłowy. Nie musi odciągać wody, ale musi dobrze ciągnąć :phi:. Do tej pory używany 15 lat karcher przechodzi na emeryturę. Budżet ok. 2 kzł netto. Co polecacie?

coś w tym stylu, jeśli nie szkoda Ci kasy to naprawdę warto :ok: może być innej firmy, ważne, żeby miał podobne funkcje. Pytanie co chesz robić - czy odciągać pył przy pracy, czy po prostu posprzątać garaż :) Jeśli to pierwsze to weź coś porządnego, jeśli drugie to obojętnie :)

https://seger.pl/p/142/2257/odkurzacz-profesjonalny-metabo-asr-35-l-acp-602057000-sucho-mokro-odkurzacze-elektronarzedzia.html

Napisano

Mi sprawdza się Dexter z LM. Worki dostepne w sklepie i na allegro, spora moc, łatwe czyszczenie. Każdy droższy będzie po prostu lepszy, ale 2000 zł netto to już do przemysłu poważnego ;)

Napisano

Ja ponad dwa lata temu kupiłem w Lidlu Parkside PNTS 1500. Przetrwał całe wykończenie domu, a lekko nie miał, łącznie z podłączaniem do żyrafy jak padł dużo lepszy odkurzacz z otrząsaczem. Aktualnie wykorzystywany cały czas jako odciąg przy pracy z drewnem i sprzątanie garażu, kotłowni i samochodów. Sprawdza się bardzo dobrze, daje radę nawet przy grubościówce - wciąga większość urobku mimo cienkiej rury względem wyrzutu. Oczywiście zapełnia się po kilku minutach takiej pracy ale to kwestia ilości produkowanych wiórów. Ja jestem bardzo zadowolony i jak mi padnie (w okresie gwarancyjnym już pewnie nie zdąży), kupię drugi taki sam.

Napisano
Dnia 16.06.2019 o 20:48, Tilok napisał:

Popatrz się na sprzęt firmy Flex lub Starmix 

Jeśli masz taki budżet to cokolwiek nie kupisz z tego co podpowiadają koledzy to padnie szybciej niż cokolwiek z tych dwóch firm 

Napisano

mamy w firmie Nilfisk. ponoć górna półka, drogi jak cholewka, a wcale nie ciągnie lepiej niż mój stanley za 400 zł

takze nie wiem czy jest sens wydawac tyle kasy

ps. o starmixach słyszałem najlepsze opinie, ale nie miałem możliwości przetestować

Napisano

dziś kupiłem,  Mac alisrer  czy jakoś tak,  na przecenie w Casto,  za 120 zł 

Napisano

Ja miałem pożyczonego starmixa z samo otrzepującym filtrem, bezworkowy, dawał radę przy gładziach.

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Kupiłem Starmix ISC L-1625 Top. Może nie wygląda, ale sprawdza się póki co idealnie. Jak się nie będzie psuł to uważam za dobry zakup ;]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.