Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

skradziony bak:) BRAVO 1.6 POMPA PALIWA .... pasuje od 1.4?

Featured Replies

Napisano

Witam!

Zaraz przeczytacie coś smiesznego wiec radze ochłonąć i usiąść wygodnie....

Oddałem swojego kochanego Fiacine...do niby poleconych znajomków na wymiane zestawów naprawczych wachaczy tylnich.

Okazało ze pozapiekane te dziadostwo ze nie da sie wyjać itd.Trzeba wyjąć BAK.

No luzik...zajęło im to 3 dni.Poobcinali obie końcówki tych śrub że w pewnym momencie nie dało sie ani wybić ani złapać ani kurde nic...

Dobra po tygodniu przyjeżdzam obejrzeć co sie dzieje z furą...a oni mówią że zginął im mój BAK...

A ja na to jak można zgubić coś tak wielkiego...

A oni no to że wiedzą że nie jest to KLUCZ '13 którego sei ciągle szuka po warsdzztacie ale nie mają mojego baku wraz z pompą paliwa i nie wiedzą dgzie on ejst zlosnik.gif

Słabi koleszcy???

wszyscy umywają tam rece genrealni bo niby po znajomosci ale po trochu oddaja hajs.

Do tego wszystkiego...

Pali mi sie non stop kontrolka ABSu Bak musialem sobie kupoic sam niby w ramach naprawy wachacza.Tylnie hamulce nie chamuja mi wogole...Abs wogole byl odlaczony i luz...kable pod kanapa odlaczone:)

Zgfubili mi srube do zabezpieczania kol...ktora dzieki Bogu na allegro znalazlem....prawi identyczna ale pasuje.

PO PROSTU DRAMAT.....

no i generalnie teraz mam taki problem ze psozukuje pompy..takiej jakiejs dobrej...nie wiem własnie czy ta od 1.4 pasuje? i czy ona musi mieć ten taki pływaczek obok?

Dzieki Bogu mam gaz i jak musze już gdzieś jechać to przychechłam ten samochód na gazie i odpala....

Ogólnie to szok przeżyłem...

dla scisłości macie tu adres tegfo syfu....OMIJAJCIE Z DALEKA !!!!!

TREND CAR (NIBY SERWIS MITSUBISHI) masakra kur...

WARSZAWA ul PAROWCOWA 8E ale ponoć mają sie przenosić..wiec uważajcie i zapamietajcie tą nazwe

Napisano

ty wiesz ile kosztuje bak i zespół pompy paliwa?

no ale twoja sprawa...

Napisano

Jak to k.. zgubili bak+pompę w warsztacie i masz sobie sam kupić??? Ja tego pojąc nie mogę, nawet jeśli po znajomości - ale co to za znajomość? Bez urazy, znasz ich "spod celi"?

Napisano
  • Autor

> Jak to k.. zgubili bak+pompę w warsztacie i masz sobie sam kupić???

> Ja tego pojąc nie mogę, nawet jeśli po znajomości - ale co to za

> znajomość? Bez urazy, znasz ich "spod celi"?

nie no spoko przeciez wy...ać sie nie dałem ani nie dam...po prostu stwierdziłem że już dobra tam zalezy mi na tym baku iwec go szybko kupilem..oni skolowali pompe ale jak ja zoabczylem to padlem na cycki:D syf i malaria:)

Powiedizlaem ze moga sobie ja w piiip wsadzic. Kazalem im hajs oddawac i na razie oddali 200 i maja drugie 200 oddac.stwierdzilem ze to pokryje z nawiazka moje wszystkie koszty wliczajac nawet wymiane tych zestawow,pompe i bak z ktory zaplacilem.

Pompe maja w SULEJÓWKU za 250 zł ale widziałem na allegro za 150...za 120 i teraz znalazlem za 100 chyba ale od 1.4...czy to ejst to samo? Na oko to jest identyczne jak dla mnie.....

Napisano

zespół jest taki sam...

nie pamiętam czy same pompy generują identyczne ciśnienie... nie powiem ci tego teraz...

zobacz w czeskich serwisówkach...

Napisano

> nie no spoko przeciez wy...ać sie nie dałem ani nie dam...po prostu

> stwierdziłem że już dobra tam zalezy mi na tym baku iwec go

> szybko kupilem..oni skolowali pompe ale jak ja zoabczylem to

> padlem na cycki:D syf i malaria:)

> Powiedizlaem ze moga sobie ja w piiip wsadzic. Kazalem im hajs

> oddawac i na razie oddali 200 i maja drugie 200

> oddac.stwierdzilem ze to pokryje z nawiazka moje wszystkie

> koszty wliczajac nawet wymiane tych zestawow,pompe i bak z ktory

> zaplacilem.

> Pompe maja w SULEJÓWKU za 250 zł ale widziałem na allegro za 150...za

> 120 i teraz znalazlem za 100 chyba ale od 1.4...czy to ejst to

> samo? Na oko to jest identyczne jak dla mnie.....

O pompe do 1.6 pytaj tego uzytkownika allegro:

autobum

Ja u niego kupilem kompletny zespol za 180 zl i dziala super. Ma ich wiecej bo gadalem z nim telefonicznie.

Zespolu pompy sa dwa rozne rodzaje nawet do 1.6 wiec ta do 1.4 nie koniecznie musi pasowac. Dowiedz sie jaki pasuje do Twojego auta (ile rurek i kostek).

Współczuję tego zakładu - jakby to wszystko bylo nie po znajomosci tylko normalnie to ja bym ich do sądu podał bo przecież zgubili Twoją własność którą im powierzyłeś ...

Napisano

> zespół jest taki sam...

zembowicz twierdzi że pompy są inne

> nie pamiętam czy same pompy generują identyczne ciśnienie... nie

> powiem ci tego teraz...

> zobacz w czeskich serwisówkach...

ciśnienie mogą dawac podobne ale później jest regulowane....

Napisano

> TREND CAR (NIBY SERWIS MITSUBISHI) masakra kur...

> WARSZAWA ul PAROWCOWA 8E

A ja kuffa chciałem do nich kiedyś jechać, jak awarię świateł miałem - jeszczeby mi reflektory pogubili!

Na szczęście modeusz pomógł.

A swoją drogą, to goście powinni jak pershing śmigać po mieście części dla Ciebie szukać, żeby Ci furę kompletną, umytą i odkurzoną oddać, z dodatkowym turbo w ramach zadośćuczynienia.

Żenada!

Napisano

w 1,4 jest pompa bosch dja wyzsze cisnienie niz 1,6 ale regulator w 1,6 jest na 3 bary wzgledne a 1,4 na na 1 bar wzgledny

nie wiem jak z wydajnoscia w litrach pewnie ta od 1,4 nie wyrabia bo caly system bosch monomotronik jest przeznaczony do samochodow o mocy do 95km a 1,6 ma 100 koni wiec na wysokich obrotach moze potrzebowac wiecej paliwa

ja bym nie kompbinowal i marelli zalozyl od 1,6

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.