Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Steering lock

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich nie umialem znalesc postu co do mojego problemu , kiedys mialem problem z komunikatem vechicle protecion system ale po udezeniu w kierownice kontrolki sie zapalaly i mozna bylo odpalic auto , od niedawna problem powrocil ale ze po owarciu auta komunikat steering lock i nawet gdy udezam nic sie nie dzieje , a po paru godz, wszystko wraca do normy i odpalam, najgorsze jest to ze nawet gdy jade potrafi sie wylaczyc i auto gasnie i ciemno na desce masakra jakas , dzis mialem taki przypadek wlasnie pod supermarketem dziwne jest to ze gdy to mi sie stalo mialem otwarte okno i nawet z pilota nie dalo sie domknac tej szyby , po godzinie wszystko wrocilo do normy i lawete odmawialem co to moze byc pomocy😕

Napisano

A diagnostyka? Przez obd... ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano
  • Autor

Witam, tak to nie ma żadnego bledu , a gdy np to sie stanie to sie nie połączy bo nie moge włączyć zapłonu 

Napisano
  • Autor

Zastanawiam sie czy wina nie jest po stronie kierownicy a dokladnie jej blokady

Napisano

Stacyjka.. A może blokada kierownicy-elektryczna.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano
  • Autor

Kiedys gdy to sie pojawialo znaczy vechicle protecion system , wystarczylo walnąć w kierownice i kontrolki sie zapalaly i normalnie odpalalo , zastanawiam sie nad tym stycznikiem w blokadzie... krzychu5 mial kiedys taki problem i czekam na wiadomosc prywatna bo pisalem moze cos pomoc...

Napisano
  • Autor

Stacyjka normalnie sie przekreca ale zadnej reakcji, i najgorsze ze podczas jazdy to sie moze zdarzyć , i dziwne to ze mam funkcje domykania  szyb z kluczyka a gdy ostatnio mi sie to zrobilo  mialem otwarte okno , drzwi zamknięte a szyby juz nie podomykaly , dzwonilem po lawete a tu cyk wkladam kluczyk i gdyby nigdy nic 

Napisano

Radio zmieniałeś na nie firmowe?

Napisano
  • Autor

Mam wszystko oryginalne nic nie ruszalem , a ten stycznik w blokadzie ? 

• 3 tygodnie później...
Napisano
Dnia 16.12.2019 o 20:02, Dany1601 napisał:

Mam wszystko oryginalne nic nie ruszalem , a ten stycznik w blokadzie ? 

na moj nos to problem z kostkami. Niestety cromki maja juz 9-15 lat i zapewne polaczenia fabryczne. Moze  dzien zabawy podpinanie tego i owego i zapiecie na jakims kontakcie?

A jaki jest stan AKU? Moj w stanie slabym podczas np rozruchu dawal rozne komunikaty?

Jakie ladowanie masz?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.