Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hormann - zasięg pilota.

Featured Replies

Napisano

Ma ktoś może napęd Hormann. Jaki jest zasięg pilota do centralki - bo teraz rozmyślam gdzie ją wstawić przy słupkach czy na ścianie przy domu? Dom od bramy odsunięty jest na 10m.

Edytowane przez Orochimaru
Wydzieliłem jako osobny wątek.

Napisano
Ma ktoś może napęd Hormann. Jaki jest zasięg pilota do centralki - bo teraz rozmyślam gdzie ją wstawić przy słupkach czy na ścianie przy domu? Dom od bramy odsunięty jest na 10m.

Sprawdzę po robocie i dam Ci znać. Ale tak na szybko jakbym miał napisac to z około 30 metrów na pewno lapie.

Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka

Napisano
17 godzin temu, bercikh napisał:

W Lineamatic odbiornik łapie z ok. 50m

Napisano
Dnia 6.05.2020 o 16:28, bercikh napisał:

Zależy od konkretnej sytuacji; po prostu podepnij prowizorycznie i popróbuj, zanim zamontujesz na stałe. 10m nie powinno być żadny, problemem, ja mam w budynku w dosyć wypełnionym żelastwem pomieszczeniu i działa z ulicy z odległości ze 40 metrów od domu.

Napisano

U mnie pilot Nice podpięty pod instalację w samochodzie (czyli napięcie ok. 13,8V - na działającym alternatorze) otwiera bramę z ok. 100 metrów. Jak dojeżdżam, to już prawie jest otwarta.

Napisano
  • Autor

Dzięki za odpowiedzi. Estetyczniej będzie na domu - ale znowu więcej kabli do pociągnięcia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.