Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ikea mnie załatwiła z garderobą...

Featured Replies

Napisano

Zrobiłem jedną ścianę w systemie ALGOT, zostały jeszcze dwie ściany i ... wycofali już ten system. Nigdzie nie mogę dostać. Kojarzy ktoś coś podobnego jakiegoś producenta z takim prostym i niedrogim systemem?

Napisano

Szkoda, fajny był. A miałem się zabierać za półki nad pralką i muszę znaleźć coś innego. Na elfę mi szkoda kasy...
A ten nowy system z IKEA obczajałeś?

Wysłane z mojego iPhone XS Max przy użyciu Tapatalka

Napisano

Zapraszam.do Czech. System dostępny.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Napisano
  • Autor
Szkoda, fajny był. A miałem się zabierać za półki nad pralką i muszę znaleźć coś innego. Na elfę mi szkoda kasy...
A ten nowy system z IKEA obczajałeś?

Który?
Napisano
  • Autor
9 godzin temu, DamianB napisał:

Jonaxel

konfiguratora nie mogę znaleźć do tego... może rzeczywiście coś z tego złożę, dzięki

Napisano
12 godzin temu, bielaPL napisał:

Zrobiłem jedną ścianę w systemie ALGOT, zostały jeszcze dwie ściany i ... wycofali już ten system. Nigdzie nie mogę dostać. Kojarzy ktoś coś podobnego jakiegoś producenta z takim prostym i niedrogim systemem?

Po zdjęciach na googlu wnioskuję, że to ten system, gdzie do ścian przykręcasz szynę z otworkami co centymetr i możesz dowolnie wieszać półki, koszyki, etc. Jak tak to w Castoramie to dostaniesz. 

Napisano
Dnia 22.06.2020 o 20:34, bielaPL napisał:

U mnie piszą, że wycofują od 01.08, na szczęście informują z wyprzedzeniem...

Napisano

Mnie załatwili z meblami kuchennymi... meble kupione 10 lat temu, powinny mieć 25 lat gwarancji. Padła szyna od szuflady i nic z tym nie mozna zrobic. Przykro im.

Napisano
Mnie załatwili z meblami kuchennymi... meble kupione 10 lat temu, powinny mieć 25 lat gwarancji. Padła szyna od szuflady i nic z tym nie mozna zrobic. Przykro im.
Heh, a na forum muratora czytałem kiedyś bajki, że wymieniali całe kuchnie faktum na metod jak ktoś zgłaszał na gwarancję...

Napisano
15 minut temu, DamianB napisał:

Heh, a na forum muratora czytałem kiedyś bajki, że wymieniali całe kuchnie faktum na metod jak ktoś zgłaszał na gwarancję...

Taaa... Próbowałem na wszelkie sposoby... Nie mogą pomóc i już.

Napisano
49 minut temu, Jerzy napisał:

Taaa... Próbowałem na wszelkie sposoby... Nie mogą pomóc i już.

W innym kraju nie ma?

Napisano
  • Autor
9 godzin temu, Jerzy napisał:

znajomej jeden front odchodził, też już nie robili ich ale wymienili wszystkie na nowe podobne

Napisano
7 minut temu, bielaPL napisał:

znajomej jeden front odchodził, też już nie robili ich ale wymienili wszystkie na nowe podobne

Ale w FAKTUM jak już nie było w sprzedaży? Bo tam był rozmiarówki 30/50/70, a w nowych METOD 40/60/80, więc totalnie niekompatybilne 😄

Napisano
  • Autor
8 minut temu, DamianB napisał:

Ale w FAKTUM jak już nie było w sprzedaży? Bo tam był rozmiarówki 30/50/70, a w nowych METOD 40/60/80, więc totalnie niekompatybilne 😄

muszę się dowiedzieć w szczegółach

Napisano
9 godzin temu, Jerzy napisał:

ale prowadnice szuflad są chyba takie same w METOD, wewnętrzny wymiar szafek zmienił się o kilka mm na szerokości tylko.

Zresztą to jest blum, możesz spokojnie dokupić.

16 minut temu, DamianB napisał:

a skąd, FAKTUM był 40/60/80, zmiana szerokości była tylko we wnętrzu z uwagi na cieńsze płyty. Doszło kilka rozmiarów w METOD i inne wysokości bo cokół jest niższy.

W niektórych frontach zmieniła się tylko nazwa są zamienne 1:1

Napisano
Dnia 22.06.2020 o 20:34, bielaPL napisał:

Ikea mnie załatwiła z garderobą

Możesz ich też załatwić, załatwiając się w garderobie w IKEI. :ok:

Napisano
2 godziny temu, Ozarek napisał:

ale prowadnice szuflad są chyba takie same w METOD, wewnętrzny wymiar szafek zmienił się o kilka mm na szerokości tylko.

Zresztą to jest blum, możesz spokojnie dokupić.

a skąd, FAKTUM był 40/60/80, zmiana szerokości była tylko we wnętrzu z uwagi na cieńsze płyty. Doszło kilka rozmiarów w METOD i inne wysokości bo cokół jest niższy.

W niektórych frontach zmieniła się tylko nazwa są zamienne 1:1

Techniczni z IKEI powiedzieli mi, że nie będzie pasować.

Jeśli chodzi zaś o bluma, to też nie znalazłem nic co by pasowało.

Napisano
6 godzin temu, Jerzy napisał:

Techniczni z IKEI powiedzieli mi, że nie będzie pasować.

zerknij na te prowadnice sam, nie wierz we wszystko co Ci mówi obsługa ikeii, jak pytałem ich o system odpowietrzania w umywalce (bo mi woda zaczęła stamtąd kapać) to nawet nie wiedzieli o co chodzi...

6 godzin temu, Jerzy napisał:

Jeśli chodzi zaś o bluma, to też nie znalazłem nic co by pasowało.

a to nie blum antaro?

https://www.ksieciunio.pl/Blum-szuflada-TBX-ANTARO-szara-srednia-30kg-L-350-p106

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.