Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wyciąganie wgniotek itp

Featured Replies

Napisano

Postanowiłem napisać tutaj ponieważ kącik Dolnośląski praktycznie nie żyje ;)

mozecie mi kogoś polecić kto bezinwazyjnie wyciągnie kilka wgniotek w mojej nowej zabawce -Wroclaw i okolice.

ktos coś ?  

Napisano
Postanowiłem napisać tutaj ponieważ kącik Dolnośląski praktycznie nie żyje [emoji6]
mozecie mi kogoś polecić kto bezinwazyjnie wyciągnie kilka wgniotek w mojej nowej zabawce -Wroclaw i okolice.
ktos coś ?  
Za tydzień Ci napiszę, bo jestem umówiony na czwartek na taką usługę

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Napisano
18 godzin temu, kondziu napisał:

ktos coś ?  

Graniczna naprzeciwko jednostki wojskowej. Chyba 115 numer. Robiłem seata po gradobiciu. Kilkaset wgniotow. Byłem w szoku jak odbierałem autop o 3 dniach. Został jeden mikro ślad na krawędzi załamania blach. Idealna robota. Zdecydowanie polecam tego gościa. 

Napisano
Godzinę temu, Randar napisał:

Graniczna naprzeciwko jednostki wojskowej. Chyba 115 numer. Robiłem seata po gradobiciu. Kilkaset wgniotow. Byłem w szoku jak odbierałem autop o 3 dniach. Został jeden mikro ślad na krawędzi załamania blach. Idealna robota. Zdecydowanie polecam tego gościa. 

Dobrze pamiętam, że robiłeś to z AC i ubezpieczyciel przyjął taką likwidację szkody zamiast szpachli i lakieru? Faktycznie udało się rozliczyć temat bezgotówkowo z ubezpieczycielem?

Napisano
2 godziny temu, spad napisał:

Dobrze pamiętam, że robiłeś to z AC i ubezpieczyciel przyjął taką likwidację szkody zamiast szpachli i lakieru? Faktycznie udało się rozliczyć temat bezgotówkowo z ubezpieczycielem?

Robiłem z AC w PZU i wyliczyli mi chyba 6200 i tyle wziąłem na konto. Wcześniej oczywiście dogadałem warsztat na 5000, że za tyle mi zrobi i dlatego decyzja na wzięcie kasy a nie bezgotowkowo. Fachura końcowo wziął 4500 czym mnie miło zaskoczył. 

Wycena PZU chyba zawierała wymianę maski i szpachlowanie dachu. 

Napisano
W dniu 13.09.2020 o 12:57, kondziu napisał:

ktos coś ?  

OK, właśnie odebrałem auto - 4 wgnioty na dachu zniknęły bez śladu: https://www.facebook.com/pg/papaypdr/about/

Napisano
Teraz, mati_lecha napisał:

Jaki koszt?

400

Napisano

Zadzwoń 601-611-770 bardzo często bywa we Wrocławiu w serwisach. Widziałem kilka jego działań i polecam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.