Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nestroo

Featured Replies

Napisano

Witam, chciałbym wymienić car audio w fiat bravo II 2009r. Chodzi mi o wymianę głośników na drzwiach. Myślałem o głośnikach ground zero i moje pytanie jest. Czy będę potrzebował dodatkowy wzmaczniacz, jakieś lepsze radio( aktualnie mam z pioniera). A może poleci ktoś coś lepszego. Chciałbym wydać do 1000 zl. Pozdrawiam

Napisano

Basowy też dajesz do bagażnika?

Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka

Napisano
W dniu 23.09.2020 o 21:06, Nestroo napisał:

Witam, chciałbym wymienić car audio w fiat bravo II 2009r. Chodzi mi o wymianę głośników na drzwiach. Myślałem o głośnikach ground zero i moje pytanie jest. Czy będę potrzebował dodatkowy wzmaczniacz, jakieś lepsze radio( aktualnie mam z pioniera). A może poleci ktoś coś lepszego. Chciałbym wydać do 1000 zl. Pozdrawiam

Zainwestuj w oryginalny sub do bravo II. Jeżeli nie masz wiązki to poszukaj takiego w komplecie. 

Osobiście parę lat temu założyłem do stilo oryginalny sub. Działał bardzo dobrze dźwięk idealny do podróży( fanatyka drżenia i limitu budy nie jestem)

Dodam że sub ma wbudowana zwrotnice na każdy głośnik. 

Po podpięciu wszystkiego grało bardzo dobrze. Akurat mój głośnik już wyzionął ducha że starości(membrana/zawieszenie się wykruszyło)/ ale działa dalej.

Jedynie co to cykacze założyłem lepsze i nic pozatym

Napisano

Zacznij od porzadnego wygluszenia drzwi matami bitumicznymi i odpowiednimi gabkami do tego przeznaczonymi. Jezeli to Cie nie zadowoli to wrzuc w bagaznik jakiegos malego suba zintegrowanego ze wzmakiem 👍.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.