Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szybka ładowarka indukcyjna

Featured Replies

Napisano

Cześć,

Używa może ktoś i może polecić jakąś ładowarkę indukcyjną mocowaną do szyby? Chodzi o zestaw uchwyt + ładowarka w gniazdo zapalniczki. Ważne aby zestaw ten obsługiwał szybkie ładowanie.

Pozdrawiam

Napisano

Ładowanie indukcyjne, na dodatek szybkie może powodować przegrzewanie się telefonu, kiedy nie jest chłodzony powietrzem z nawiewu.

Ja musiałem zrezygnować z takiej kombinacji i umieścić uchwyt na kratce nawiewu.

Szybkie ładowanie - ale jakiego telefonu? Bo np. moja ładowarka indukcyjna Baseusa ładuje szybko Samsunga S7 ale s10e już nie.

Nie wiem czy dostaniesz zestaw. Ja bym poszukał uchwytu Baseusa np.: https://pl.aliexpress.com/item/4000204506989.html?cv=12&af=171752&aff_platform=aaf&afref=https%3A%2F%2Fwww.pepper.pl%2Fpromocje%2Fsamochodowa-ladowarka-indukcyjna-baseus-15w-z-wysylka-z-polski-at-aliexpress-288693&sk=Y7bAZbY&aff_trace_key=48099d6a0dc34442b7ffffd7e832f712-1602167176271-04360-Y7bAZbY&cn=15643&dp=12%3A%3A171752%3A%3A0j004n9i8ds9%3A%3A%3A%3A1602167176&terminal_id=5fcdf94a065a409cb087d23358940de7&tmLog=new_Detail

i ładowarki samochodowej Baseusa lub BlitzWolfa obsługującej szybkie ładowanie

Napisano
  • Autor

Chodzi o Samsunga S9. Wiem, że indukcja grzeje telefon, bowiem w ciągu pracy telefon leży na stacjonarnej indukcji Samsunga. Zawsze można odłączyć uchwyt i nie będzie ładował.

Montaż w kratki raczej w Viki C odpada, bo są one za delikatne. 

Napisano

Ja tez nie polecam ładowania indukcyjnego "na szybie" - u mnie samsung S8 alarmował przegrzanie nawet przy wolnym ładowaniu + nawigacja.

Jeśli indukcja to jedynie na kratce.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.